Onpas jäänyt kirjoittelematta. No, päivitellään vähäsen.

1248941713_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina aamulla peltolenkki Marian ja Rokin kanssa. Ninja ei ollut ihan hillittömällä leikkituulella, mutta kyllä sekin viitsi aina välistä painia. Varsinkin uinnin jälkeen. Käytiin muutama kerta uimassa ja Ninja välillä varasti törkeästi kepin Rokki-pojan nenän edestä. Tehtiin n. parin tunnin reissu.

Tiistaina vähän tokoteltiin kotipihassa. Ninja teki pari suoraa luoksetuloa. Taika häiriköimässä vieressä. Eka oli vähän hidas (ennakoi), toka ja kolmas ihan buenot. Palkkasin pallolla. Joka kerta jättäessä treenattiin myös sivulta maahanmenoa mistä myös palkka, tosi hienosti pudottautui. Sitten ohjattua vasemmalle, meni taas keskimmäiselle ekalla, höh..Nyt olin nopea ja kutsuin takas merkille. Loput 5 meni ok. Olin itse taas parin kolmen metrin päässä merkiltä. Tehtiin aina välistä merkkiä ja nämä aikas hyvät. Loppuun kaikki jäävät jalkapallolla. Seisominen ja istuminen ihan superit, maahanmeno oli vähän hidas. Ideana siis se että jalkapallo takana ja kun Ninja jäänyt asentoon, kävelen muutaman askeleen ja vapautus pallolle. Toimii ihan loistavasti.

Taikakin tokotteli parit jutut. Tehtiin kaikki jäävät peräkkäin, hienosti muistissa. Myös pienet pätkät seuraamista. Luoksetulo täydeltä matkalta ja ehkä vähän pitempikin. Meni hienosti sivulta maahan ja eka stoppi oli niin täydellinen et siitä suoraan palkka taa. En tajua miten toi koira on voinut mun taidoilla oppia noin täydelliset stopit, Ninjaa ei saa pysähtymään millään niin että sillä ois vauhtiakin..

Eilen Taikan kanssa tokoa kotipihassa. Sitä ennen tehtiin vähän sivuaskelia sisällä. Oikealle askeleet sujuu ihan ok. Vasemmalle mennessä erkanee liikaa, autoin vähän namilla ja sujui paremmin joten tehdään tätä. Peruuttamisessa samoin. Taika ei oo ikinä oppinut takapään käyttöä niin kuin Ninja joten sille on vasemmalle käännöksetkin tosi vaikeita, peruuttaminen myös. Autettava namilla.

Ulkona tehtiin tunnari. Vieraita 3, kapulat rivissä. Vein itse joka kerta. Haistoi vaan kahta ja otti oman suuhun ja toi hyvin. Seuraavaksi sama setti mut ympyrässä. Taika meni suoraan omalle ja toi sen. Mietin että pitäis pistää koira vähän haistelemaan ja heitin ison kasan kapuloita sekasin, ehkä parikymmentä. Nyt haisteli jo nätisti melkein koko kasan ja toi oman hienosti, hyvä. Sitten ohjattua vasemmalle. Vein kapulat itse ja jätin merkille. Menin 10 metrin päähän merkistä ja Taika toi hienosti oikean kapulan :) Taitava lappalainen! Tehtiin muutama merkki, palkkasin merkille. Pitää tehdä paljon, Taika on tässä vähän epävarma eikä mene niin kovaa merkille kuin joskus. Loppuun ne mun kammoamat kaukot ihan lähietäisyydeltä. Taika teki hienot kaukot, tekniikka hyvä ja pysyi oikein hyvin paikoillaan, jes!