Ennen Ninjan totaalisyömättömyyttä unohdin kirjoittaa meidän pyöräilystä. Kokeiltiin ekaa kertaa pyöräillä kun ei ole luntakaan. Ulkona oli kamala vesisade, mutta mitäs me pienistä. Tehtiin ensin parin kilometrin lämmittelylenkki ja sen jälkeen jätin Taikan suosiolla kotiin, koska kahden koiran kanssa pyöräily on varsin hankalaa. Oltiin tässä vaiheessa kaikki kolme jo litimärkiä. Laitoin Ninjalle valjaat, koska niiden kanssa on mukavampi olla jos tulee äkkipysähdys. Tehtiin muutaman kilometrin lenkki. Pyöräily oli oikein miellyttävää Ninjan kanssa (niin miellyttävää kuin tuulessa ja vesisateessa voi olla). Ninja ravasi kauniisti vierellä koko matkan ja otti vain muutaman laukka-askeleen. Ninjalla on hyvä, pitkä askel ja sen huomasi hyvin pyörälenkillä. Taika laukkaa mielellään vauhdin kasvaessa, Ninjalla vain askel piteni. Tästä huomaa taas kummalla on parempi kunto, mä olin jo ihan poikki kun päästiin kotiin jättämään pyörä ja tehtiin pieni kävely loppuun, Ninja ei edes läähättänyt kertaakaan. Turhauttavaa ;)

Ninja on ollut kuitenkin aika reipas huonosta syömisestä huolimatta, laitan vähän kuvia sen narupalloleikeistä n. viikko sitten. Kuvat ei ole kovin laadukkaita, mutta kuvaa hyvin mielialaa ;)

1166789.jpg

"Heitä jo!"

1166790.jpg

1166796.jpg

Eilen Ninja heräili jo puoli kahden aikoihin katkonaisesti. Se jaksoi avata silmät ja nostaa päätä. Kovasti se halusi että joku on sen kanssa ja yritti nousta heti jos lähti pois. Sama ilmiö kuin Taikalla. Puoli viiden aikaan Ninja tuli katselemaan muualle taloon vähän hoipperoiden mutta palautui aika nopeasti normaaliksi. Pesin eläinlääkärihajut siitä pois. Pitkin päivää Ninja kitisi. Annoin sille vähän pieniä nappuloita ja illemmalla tein sille mössöä pari desiä perunoista, lihapullista, kalkkunasta, laktoosittomasta maidosta ja pellavarouheesta. Tämän Ninja söi hyvin ja on jo reippaampi. Ennen ruokaa se ei juonut mitään, voisin ajatella että rauhoitteesta tulee vähän huono olo eikä tee mieli juoda, Taika on tehnyt tätä samaa. Yö meni hyvin ja Ninja nukkui pitkään, taisi olla rankka päivä eilen. Antibiootit aloitetaan vasta tänään illalla.

Eilen Ninjan nukkuessa vielä sikeästi käytiin Taikan kanssa vähän metsässä hurvittelemassa, sen leikkikaverista kun on ollut pari päivää vähän veto pois.