nipsujuoksee.jpg

Taikan kanssa päivällä treenit. Siirsin ohjatussa kupit 5 metriin, vasenta ja meni eka oikealle, blaah..No, saatiin onnistumaan. Tämän lisäksi piitkä pätkä seuraamista, kaikilla tempoilla ja askelia. Treenattiin vähän sivulletuloa ja sisällä kaukoja, nämä super!

Tänään Ninjan ohjatut treenit, pitkästä aikaa oli paljon porukkaa, 7 koirakkoa. Ollaankin päästy jo aika privaattitreenien makuun ;)

Aloitettiin kontaktikävelyllä ringissä. Ninja oli pikkasen liian edessä, kuitenkin hyvä kontakti eikä välittänyt vinkulelun vinguttelusta. Seuraavana liikkeestä seisominen, ensin kierrettiin tötsä missä täyskäännös vasemmalle ja sitten stoppi. Ninja pysähtyi tapansa mukaan tosi hienosti. Menin sen edessä kyykkyyn, samoin takana. Ei mitään ongelmaa. Ainut miinus että lopussa Ninja istui ennen vapautusta kun käsi meni namitaskuun. Paikallaistuminen, oltiin hetki ulkona. Kaksi toistoa. Kauniisti Ninja oli istunut. Kaukoja ryhmässä. Ninja teki ihan ok kaukot, tosin se oli vähän epävarman näköinen kun joku oli rämistellyt räminätölkkiä ja Ninja pelkää sitä. Toisella nousi seisomisen kautta istumaan, kävin sanomassa että moinen ei käy ja uusiks. Hyvin meni, tehtiin koko sarja. Loppuun tunnaria kahdesti. Ekalla oli vähän ongelmia täyskäännöksen kanssa kun Ninja kääntyi mukana. Muuten hyvä. Toisella kapulan otettuaan Ninja pysähtyi, sanoin "hyvä" ja toi. Luovutusasennot hyvät, mutta sitä kapulan nostoa pitää treenata edelleen.

Aina ei tuu sanottua, mutta kyllä oli taas ilo treenata Ninjan kanssa. Se on niin innokas ja tekee aina niin hyvin kuin osaa, ei ikinä tee huonosti siksi että "en mä vaan viitti". Ninja killittää mua treeneissä ja katsoo että "no, mitäs seuraavaks tehtäis" ja häntä heiluu. Kuitenkin se osaa odottaa väliajat nätisti ja ottaa rennosti. Ihana pieni aussie!