IMG_4497.jpg

Tänään treenattiin tunnaria. Homma pysyi jotenkuten kasassa..Ensin n. 10 metristä 7 kapulaa rivissä ja Taika nosti väärää, tiputti, haisteli ja toi oikean. Musta tuntuu että se ei ehdi kasaamaan itseään kun tulee niin lujaa vauhtia ja ottaa kapulan suuhun ennen kuin edes ajattelee. Sen jälkeen se vasta pystyy rauhoittumaan haistelemaan. Taika ei oikeastaan ikinä lähde kapuloille ekalla käskyllä koska sanon sen mahdollisimman hiljaa ja rauhallisesti. Toisella lähdetään sitten tuhatta ja sataa. Jos T varastaa ja nappaan sen takaisin, se rauhoittuu tästä ja haistelee nätisti mutta eihän se kisoissa tule kuuloonkaan. Toinen muodostelma, ympyrä. 5 kapulaa ja hienosti meni. Sitten kaadoin kaikki kapulat maahan ja Taika haki oikean sieltä helposti. Matkaa kahdessa edellisessä tosi vähän. Sitten taas koemäärä kapuloita riviin ja käskin Taikaa hakemaan oman. Se otti oman suuhun, tiputti, haisteli ja toi oman hienosti vaikka se oli väärässä ihan kiinni. Eipä kai auta kuin treenata ritilällä tai naputella kapulat kiinni johonkin ettei Taika yksinkertaisesti saa nostettua muita. Sillä se tietää kyllä selkeästi mitä siltä halutaan.

Liikkeestä istumisia muutama ja ne meni hienosti. Samoin seuraamisen juoksuosuus jossa on ihan eri meininki kuin ennen, nyt se alkaa sujuakin. Kaukoja 5 metristä. Tein koesarjat. Eka meni tosi hienosti, mutta toisessa jäätiin jankkaamaan istu-seiso. Se oli jostain syystä vaikea, pitää nyt treenata sitä. Muuten meni loistavasti. Ei liiku yhtään eteenpäin. Lopuksi paikallasiirtymisiä missä Taika heiluu ja pyörii minkä kerkeää kunnes pääsee oikeaan paikkaan.

EHKÄ, ehkä voitaisiin katsoa syyskuulle jotain kisoja jos tämä nyt tästä alkaisi sujumaan. Seuraamisessa on hiomista, tunnarissa samoin ja kaukot on kesken. Liikkeestä istuminenkaan ei ole ihan sata. Luoksetulo on aika hyvällä mallilla. Paikallamakuu menee rutiinilla, se yksi minuutti lisää ei haittaa mitään. Noudot kunnossa. Edelleen, haluaisin päästä jonkun silmän alle tekemään harjoituksia ja varsinkin käskytetyn seuraamiskaavion. Ja sitä kehäänmenoa pitäis treenata.