Tänään lähdettiin Raumalle kisaamaan. En ehtinyt enkä edes yrittänyt soveltaa uusia oppeja kokeeseen valmistautumisessa, annoin mennä vanhalla kaavalla. Treenattiin vähän sitä sun tätä, suurimpana murheena metallinouto.

Saavuttiin koepaikalle noin klo 12, onneksi mentiin aikaisemmin sillä peruutuksia oli tullut jonkin verran ja aikataulu oli edessä. Ninja oli aika väsynyt ja pisti mieluiten maate mun viereen odotellessa. Voittajassa oli kuusi koiraa. Kehäänmeno sujui hyvin, paikallaolo oli hieno. Olin tosi tyytyväinen, Ninja oli valppaana ja suorassa. Suoritettiin yksilöt kolmantena. Liikkeet oli jaettu kahtia ohjaajien toivomuksesta. Mulle tämä oli ihan uusi juttu, mutta sopi hyvin meille.

Ekana tehtiin ruutuun asti. Seuraaminen meni ihan ok, täyskäännökset olis voinut olla parempia. Kontakti kuitenkin pysyi koko ajan ja paikallakäännöksetkin oli hyvät. Liikkeestä istumisen varmistin vilkaisemalla taa, Ninja päätti ennen kehää ettei se viitsi istua vaan seisoi..Maa oli kyllä aika märkä, sateli vähän tuon tuosta. Sinne se kuitenkin istui. Luoksetulossa vauhti oli liian hidas (yllätys) ja pysähdykset valui. Sanoin 'sivu' maahanmenon jälkeen, mutta tuli suoraan eteen. Ei olla tehty kuin muutama kerta treeneissä joten ihan ymmärrettävää, ei se kuitenkaan mitään haitannut. Ruudussa haki ruudun hyvin ja lähti hienosti. Meni ihan suoraan sisälle, stoppasin vähän liian ajoissa ja laittoi tassut reunanauhan päälle. Siitä puolikas piste. Sivulletulokin olisi voinut olla nopeampi.

Toisessa osiossa loput. Hyppynouto ok, tämäkin liian hidas ja olis voinut ottaa kapulan nopeammin. Metalli ravilla, muuten ok. Olin tyytyväinen kun mietitään meidän metallitreenejä tältä viikolta. Tunnari hieno! Tuomarin mielestä olis pitänyt olla nopeampi, mulle riittää ravi tässä liikkeessä. Kaukoissa muuten ok (istumisella alkava sarja), mutta meni jostain syystä seiso-istu-vaihdossa maahan. Nostin ylös ja sitten vasta maahan, vielä väärällä käskyllä mutta nousihan se sieltä.

Biletin ihan tarkoituksella hillittömästi Ninjan kanssa kehässä, jotta saisin siitä kaikki irti. Suoritus ei ollut sitä näyttävää mitä Ninja osaa, mutta tämän hetkiseen mielentilaan ja tilanteeseen suoritus oli oikein hyvä. Paikallaolon jälkeen meinas sattua pieni äksidentti kun yksi koira vapautettiin ruokakupille ja toinen lähti jahtaamaan sitä. Koirat juoksi metrin päästä meistä, mutta hienosti Ninja osasi riehua mun kanssa eikä lähteä mukaan. Kehän jälkeen seurailtiin EVL:aa ja Ninja nukkui. Rankka päivä sillekin.

Pisterivi:

Paikallaolo: 10
Seuraaminen: 10
Liikkeestä istuminen: 9½
Luoksetulo: 7
Ruutu: 9½
Hyppynouto: 10
Metalli: 9
Tunnari: 9
Kaukot: 8
Kokonaisvaikutus: 10

Pisteitä yhteensä 288,5, KP ja sij. 1. Taitava pieni aussie! Me kisataankin seuraavan kerran tokon kuninkuusluokassa. Nyt pidetään vähän taukoa pikkutarkasta tokoliikkeiden hinkkaamisesta ja haetaan sitä vauhtia ja muuta kivaa. Kuten kalenterista näkyy, nyt ei ole mitään kisasuunnitelmia. Katsellaan rauhassa.