Olenpas kirjoitellut taas laiskasti. No, koeviikko menossa. Ninja on toipunut hienosti. Tikit otettiin pois tiistaina, Ninja kiskoi hulluna toimenpidehuoneeseen, ei ehkä tavallisin reaktio koirilla eläinlääkäriin mennessä. Sirpa on Ninjasta vaan niiiin ihana. Tikkien poisto ei ollut kovin kivaa, mutta kyllä siitä selvittiin. Ja Ninja olis antanut Sirpalle pusut heti kun pääs pois pöydältä. Kauluria se joutui pitämään vielä pari päivää että tikkireiät meni umpeen. Nyt mahanahka on tosi nätti ja arpi siisti. Annoin Ninjan olla ulkona vapaana ja vähän riehua pallon kanssa.

Sunnuntaina mentiin treeneihin ekaa kertaa leikkauksen jälkeen, otettiin kuitenkin varovasti. Saatiinkin koirien kanssa privaattitreenit, satoi ja paikalla ei ollut muita. Ekana tunnari, satoi ja tuuli joten ei parhaat olosuhteet tehdä sitä. Ninja toi ensin väärän, haistoi kyllä nätisti mutta hairahti jostain. Toisella kerralla toi oikean. Taika teki hienon tunnarin, meni hyvin kapuloille, rauhallinen haistaminen pariin kertaan ja oikea nousi varmasti. Sitten ohjattua. Molemmilla sama ongelma. Olis rynnännyt ennen merkkiä kapuloille. Tehtiin molempien kanssa pelkkää merkkiä sitten. Taika haki nätisti oikean parin merkkipalautuksen jälkeen. Ninja oli selvästi epävarmempi, eikä se oikein tiennyt mitä siltä haluttiin. Se paineistui liikaa, joten tehtiin pelkkää merkkiä. Taukoa on ollut treenissä kyllä aika paljon. Häiriöharjoituksia pallolla, vinkulelulla jne. Mari heitteli ja me tehtiin perusasentoa ja seuraamista. Molemmilla meni aika hyvin. Loppuun kaukoja 15 metristä, Taika tuli reippaasti eteenpäin ja Ninja peruutti paljon, miten näistä saisi jonkun keskiarvon? No, Taikan kanssa otettava treeniä läheltä ja paljon sekä takapalkkaa. Molemmille satunnaisia vaihtoja ja palkkaa, vaihtelevalla matkalla. Ninjan peruuttamisesta ei olla huolissaan, se on oikeastaan vaan hyvä asia jotta sillä riittää kisoissakin motivaatiota.

Mulle tuli ohjeeksi olla iloisempi. Harvoin tulee huomattua tuokin. En oo mikään kovin riehujatyyppi, mutta varsinkin Ninjalle pitää saada pitkien matkojen liikkeisiin lisää itsevarmuutta.