Käytiin tänään Ninjan kanssa RKS:n kentällä tekemässä vähän agia ja tokoa. Ensin agikentälle, siellä rengas pari kertaa, hyvä. Ninja leikki agikoiraa, se kävelikin siivekkeiden välistä ;) Puomi ja A pariin kertaan, stoppasi hyvin kontaktille. Keinua otettiin pariin kertaan, mutta Ninja on vielä niin arka sen kanssa etten viitsinyt kauempaa tehdä etten saa kehitettyä sille mitään traumaa.

Kentällä pari koiraa häiriönä ja agikentällä enemmän vähän matkan päässä. Mun piti ottaa ruutumerkit mukaan, mutten tietty muistanut. Hyödynsin vähän kentän pk-esteitä ja Ninja hyppäsi hienosti metrisen ekalla kerralla! Leikittiin sitten hetki leikkiä "hyppään esteen yli ja narupallo lentää", tämä olikin Ninjasta tosi hauskaa!! En kovin paljon raaskinut sitä hypyyttää, mutta tulipahan todistettua että pikkuaussiekin hyppää metrin esteen komeasti. Tehtiin seuraamisesta monta juttua. Hidasta käyntiä, nyt onnistui pysähdyksetkin hienosti. Askelia tehtiin joka suuntaan, myös paikallaankäännöksiä. Tehtiin Ninjan kanssa yksi pitempi seuraamispätkä, BH:n kaavio. Oikein nättiä seuraamista, vaikka olikin liian kuumunut ja oli vähän jalassa kiinni. Hyvin kääntyi kuitenkin joka suuntaan. Kontakti loistava. Tehtiin luoksetulo kokonaisena (VOI). Stoppi oli luvattoman hidas, maahanmeno ok tähän osaamistasoon suhteutettuna. Vauhti oikein hyvä! Maahanmenosta palkka. Metallikapulaa nosteltiin useamman kerran naksulla. Liikkeestä istumisia tehtiin monta.

Tulipahan harjoiteltua BH-kokeen kaupunkiosuuttakin vähäsen, kun käveltiin Susivuoresta keskustaan. Oli aika pitkä matka, käveltiin jotain yli tunti. Taisin mennä silti jotain outoa reittiä, mutta perille päästiin kuitenkin. Vastaan tuli paljon kävelijöitä, juoksijoita, pyöräilijöitä, rullaluistelijoita, muita koiria, kovaäänisiä moottoripyöriä, lastenrattaita jne. Oikein hyvää harjoitusta. Ninja tosin leikki koko matkan namiautomaattileikkiä, joka on yksi sen lemppareista lenkeilläkin.