Eilen aamulla otettiin Ninjan kanssa pienet sisätokot, tehtiin kaukoja läheltä ja sivuaskelia. Meni hyvin.

Aamupäivän ulkotokoissa mulla olikin sit kaks hodarikoiraa :( Eli aika lötköjä kummatkin. En tehnyt mitään suurta, Ninja teki tunnarin, ohjattua ja merkkiä. Tunnari kahdesti isosta kasasta, n. 20 kapulaa. Haki hyvin. Ohjattua oikealle, meinas kiertää puskan takaa eli tehdä oikein kunnon banaanin joten kerran menin seisomaan niin ettei se päässyt kiertämään puskaa. Muuten meni ihan ok, tehtiin 5 toistoa. Hakeutui reippaasti oikealle kupille. Loppuun pari merkkiä mitä sain siitä irti, ei mitkään loistot siis.

Taikan kanssa tehtiin kaks suoraa luoksetuloa, hyvät. Tehtiin myös muutama merkki, palkkaa merkillä ja mun kädestä vaihtelevasti.

Illalla lähdetiin Ninjan kanssa agiin, nyt alkoi siis meidän syksyn ohjatut treenit. Ei millään kiihkeällä tuulella sielläkään mut ihan ok. Tehtiin kaupunkitaistelun rataa, ei mikään hirveän paha mut on siinä pari kohtaa mitä pitää kattoa. Ninja hakee hienosti aidat ja uskallan tehdä sen kanssa takaaleikkauksenkin joissain kohtia jo. Ensin tehtiin rata kerran ja sit hiottiin joitain kohtia. Radalla A ja puomi. Pienellä aussiella oli hieman kiire puomin alasmenolle kun siellä oli lihapullaa, pitää harkita jatkossakin. Loppuun tehtiin vinokeppejä useampi toisto, vaihdoin aina puolta. Tehtiin hihnassa ja ilman. Tällä hetkellä vielä hihnan kanssa näyttäis olevan parempi tekniikka.

Tänä aamuna tehtiin parin tunnin kävely Marian ja Rokin kanssa, koirat leikki jonkin verran ja uivat aina välissä.

Illalla Ninja leikki mökillä Kassu-pojan kanssa, joka on siis 10-viikkoinen labbis. Kärsivällisesti ja nätisti Ninja suhtautui kakruun, vaikka toinen kiskoikin naskalihampailla niskanahasta ja ravistikin vielä :D