En muista kaikkea mitä ollaan treenattu kisojen jälkeen, jotain pientä kuitenkin.

Eilen tein testinoudon Ninjan kanssa pikkukapulalla. Ei onnistu, ote on huono ja vauhtikaan ei mikään nopea. Vauhtia saa myöhemmin varmuuden ja harjoitusten myötä lisää, mutta nyt se perusasia kuntoon eli kapulan pitäminen. Treenattiin sitä eilen ja tänään isolla kapulalla. Ninja on vähän epävarma kapulan pitämisestä ja tökkää pari kertaa kapulaa ennen kuin ottaa sen suuhun. Tänään otettiin yksi nostokin maasta, se meni ihan hienosti. Palkkana lelu loppuun.

605338.jpg

Taika treenasi tänään kaukot, seuraamista, ruudun ja luoksetulon. Kaukoissa treenattiin matkaa. Matka olikin aika pitkä 10-15 m. Hienosti meni kaikki vaihdot. Voittajan kaukoistakaan en ole varmaan mitään kirjoittanut, mutta vaihdon käsimerkin maasta seisomiseen ja nyt se sujuu tosi hienosti. Joskus jalka saattaa liikahtaa, mutta siitä ei palkata ja otetaan uusiks. Seuraaminen on mennyt parempaan suuntaan. Taika on jo jalassa kiinni niin että sen tuntee, muttei nojaa tms. Eli nyt paikka on aika hyvä, muttei ainakaan tiiviimmäksi sais mennä. Väljyys oli vähän ongelmana aiemmin. Tehtiin ihan pieni pätkä. Muutama käännös ja palkka kesken kun meni hienosti. Ruutu, plaah. Suurin osa meni ihan hyvin, mutta oli siellä joku huonokin. Vihjesana toimii jo hyvin. Maahanmenoa ruudussa otettu pari kertaa. Nyt tehdään niin että pitkältä matkalta lähetyksiä ja vaikka joka kolmas tai neljäs kerta lätkä on ruudussa. Seis-käskyä tarvis tehostaa. Taika liikkuu yleensä käskyn jälkeen keskemmäksi ruutua. Luoksetuloissa hämy, palkka suoraan ja suora luoksetulo. Kaikki hienosti, paitsi ekassa pysähdys olis voinut olla vielä täsmällisempi.

Ninja kokeili kans vähän ruutua. Laitoin lelun takareunaan ja heitin vähän ruohoa sen päälle. Hain Ninjan sisältä, sanoin vihjesanan ja lähetin ruutuun. Sinnehän se ampui. Kaksi toistoa ja meni tosi hienosti. Ninja paikallistaa hyvin ruutumerkit vihjesanalla. Luoksetulossa vauhti olis voinut olla nopeampi. Toisella toistolla juoksin kun sanoin käskyn ja Ninja törmäs. Katottiin jäävät. Ekalla toistolla maahanmenossa ei mennyt maahan, toisella kyllä. Seisominen aika hyvä. Palkka tuli suoraan.

Lehdessä oli että täällä päin (n. 2 km) meiltä on liikkunut susi. Hui, toivottavasti ei tule tänne.

Huomenna onkin the Big day, eli Ninjan kuvaus...