Ja viimeiset aamupäivän tokoilut, jollen sitten aloita koulua klo 9 myöhempää. Mutta sitä ensimmäisessä jaksossa tuskin tapahtuu.

Taika otti ensin hyppynoutoa. Ensin tehtiin pitkältä matkalta, eli oltiin aika kaukana esteestä ja kapulakin lensi kauas. Tämä hienosti, laukkaa edestakas. Sitten tein reilusti vinon heiton ja tämä vähän hämäsi Taikaa, sillä se meinasi kiertää esteen tulomatkalla. Sanoin uudestaan hyppy ja Taika ratkaisi asian niin että se hyppäsi hypyn väärältä puolelta ja hyppäsi uudestaan ja tuli sivulle, hmm..Otin toisen vinon ja ohjasin reilusti. Viimeisenä normaali suora heitto, mutta Taika oli selvästi epävarmempi kuin normaalisti eli turha näitä liian vaikeita vinoja on ottaa. Osaan jotenkin heittää suoraankin niin antaa olla, kun hyppynouto on sujunut viime aikoina niin hienosti. Seuraavana metallinouto. Lähti hyvin kapulalle ja peruutin vähän palautuksessa, vauhti hyvä. Toisella kertaa Taika ei ilmeisesti nähnyt kapulan heittoa, koska se lähti kyllä ihan hyvin mutta siksakkasi juostessaan ja etsi kapulaa. Kapula lensi kyllä vähän vinoon pyörän viereen. Ensin T otti pallon suuhun, mutta sitten se näki kapulan ja toi sen mulle. Kolmannella kerralla peruutin taas. Metallinouto siis paremmalla mallilla. Sitten olin suunnitellut ottavani 5 toistoa liikkeestä istumista, mutta eikös ne 4 ekaa mennyt hienosti ja viidennellä jäi seisomaan. En tajua mikä tässä on. Tein helpotetun ja saatiin onnistumaan. Vähän seuraamisen täyskäännöksiä namilla vedettynä ja haettiin myös oikeaa seuraamisen paikkaa nami nenässä kiinni. Loppuun pari istumista. Pelkkää istumista voisi vahvistaa, tässä naksutin ois aika kiva.

Tänäänkin on ollut tosi lämmin päivä vaikkei aurinko paistanutkaan. Taikalla on nyt turkki ollut pari viikkoa tosi pitkä, varmaan muhkein mitä sillä on koskaan ollut. Tosin haituvia lähtee jo ja kauhulla odotetaan varsinaista karvanlähtöä...

Unohdin kirjoittaa, että eilen ajettiin Ninjan kanssa n. 40 m tuore jälki pellolla pitkästä aikaa. Alkuvaikeuksien jälkeen päästiin liikkelle, Ninja söi ekan namin ja mietti että mitäs tässä sitten tehdään. Näytin kädelle ja sitten hokattiin. Jälki on Ninjalle kovin mieluisa laji, mutta ohjaaja on vähän toista mieltä. Menee helposti hermo tossa kun en osaa sitä kouluttaa. Ninja kun on todella kiihkeä ja nytkin se ryömi hirveällä vauhdilla jälkeä kun jarrutin liinasta. Tarkkaan se kyllä haistelee. Namia jäljellä oli 5 askeleen välein ja Ninja söi kaikki naimit.