Lähdettiin tänään Hosiossaareen treenaamaan tokoa Marian, Pipan ja Rokin kanssa. Sateli vähäsen, ei mitenkään järkyttävän paljon.

Aloitettiin ohjatulla (vasen) joka osoittautui aika hankalaksi: pari ekaa kertaa Ninja karkasi oikealle ilman merkkiä..Huusin vapaa ja Ninja pysähtyi siihen ja kutsuin sen uudestaan. Tehtiin merkki pariin kertaan läheltä ja uusiks. Muutama merkki täydeltä matkalta ja siitä palkka. Ninja haki oikean ja keskimmäisenkin..Jottei homma olis mennyt ihan sähellykseksi, niin otettiin läheltä vasen, jätin merkille ja lähetin. Ninja lähti varmasti ja vapautin lelulle. Loppuun tehtiin koko liike, ihan ok muuten mutta vähän hidas, meni sellasta höntsälaukkaa. Eli oli vähän epävarma. Loppuun tehtiin yksi onnistunut merkki täydeltä matkalta. Nyt siis enemmän treeniä vierailla paikoilla ja joku muu viemään kapulat, vien melkein aina itse. Suuntia myös vahvistettava, Ninja ei oo tosi pitkään aikaan ees vilkaissut keskimmäistä tai mennyt väärällekään, en tiedä mistä johtui.

Pipan vuoron jälkeen Ninja teki tunnarin. Kapulat ympyrässä, tehtiin kokeenomaisesti. Tosi varma tunnari, Ninja toi hienosti oman ja vauhti ok. Tuli mieleen, että luovutusta treenattava vaikkei siinä nyt ongelmaa ollutkaan, tiputtaa herkästi namin toivossa. Palkkasin aika hillitysti. Seuraavana paikallaistuminen Pipan kanssa, aika oli joku vähän päälle minuutti. Ninja on mennyt viime aikoina tässä maahan ja Maria lupas katsoa jos se keksii tehdä taas niin. Eipä mennyt vaan hienosti oli ollut skarppina ja katsellut mun perään. Edes vieressä olevat agitreenit ei häirinneet. Seuraavana idari, joka muuten ihan ok, muttei istunut, ei sitten millään...Tehtiin sitä pari kertaa erikseen, tätä treenattava! Lopuksi vähän häiriökäskytystä sivulta maahanmenossa, Ninja meni aikas monta kertaa Marian matalista käskyistä maahan. Se taisi olla vähän turhan kiihkeässä mielentilassa tuohon treeniin, harjoiteltava silti lisää.

Kokonaisuudessaan Ninjan yleisilme oli tosi hyvä, se on innokas ja tykkää tehdä juttuja. Edes maailman ihanin koirakaveri Pippa ei häirinnyt paikallaistumisessa ja Ninja tuijotti mua Pipan sijaan autollekin kävellessä, jees. Mariakaan ei ollut niin ylikiinnostava kuin yleensä. Tässä on tullut huima parannus, Ninjaa ei häiritse liikaa. Loppuun tehtiin lenkki koirien kanssa. Kiitoksia Marialle ja koirille!

Ennen tokoilua tehtiin Taikan kanssa 4 km pyörälenkki. Sain vihdoin aikaiseksi ostaa pyörään matkamittari, joka mittaa matkaa, aikaa, nopeutta yms. Satoi aika rankasti varsinkin jäähdyttelykävelyllä, mutta ihan hyvin selvittiin. Vauhtia oli 12-17 km/h. Katsotaan jos lähdettäis huomenna testaamaan Ninjan kanssa.