Laiskasti päivitelty ja vähän treenattu..

Keskiviikkona oli koululla konsertti ja otin Ninjan mukaan. Treenattiin siinä ennen konsertin alkua koulun parkkiksella vähän seuraamista narupallopalkalla ja luoksetuloja. Konsertin jälkeen Ninja pääsi katsomaan Ada-collieta. Ninja sai vähän tehdä juttuja Adan mamman Marian kanssa ja hyvinhän se meni. Liikkeestä seisominen meni oikein kauniisti, hieno pysähdys eli työ on tuottanut tulosta. Ninja oli oikein hienossa vireessä, innokas ja kuuntelee eikä välitä häiriöistä. Tähän onkin aika vaikea päästä yhtäkkiä, kaikissa kisoissa on ollut tälläinen kiva mielentila. Ninja joutui odottelemaan aika kauan kun mietittiin Adan juttuja, mutta nätisti se istuskeli. Makaamaan en sitä raaskinut pakkasessa laittaa. Loppuun tytöt saivat vähän juoksennella.

Taikan kanssa ei olla treenattu viime aikoina mitään, paitsi temppuja. Mietin jonkinlaista treenitaukoa jossain vaiheessa (esim. joulun aikaan), vaikka muutamaksi viikoksi ja keskittyisin Ninjaan nyt enemmän kun sillä on nuo jutut aika kesken.

Viikonlopun olin poissa ja Ninjalla on taas valeraskaus. Se oli istuskellut koko viikonlopun vieraiden sylissä ja ollut kamalan hellyydenkipeä ja nukkunut paljon. Pitää keksiä paljon tekemistä ettei pääse vaipumaan ihan täysin tuohon.