Tänään lähdettiin siis Raumalle iltakisoihin viiden aikoihin. Kilpailijoita oli alokasluokassa 11 ja oltiin viimeinen numero. Paikalla odottelua oli vain n. puoli tuntia ja aika meni nopeasti. Tehtiin pieni paikallaolo ennen kehää. Ennen paikallaoloa huomasin yhden koiran rähisevän muille ja se sattui olemaan vielä meidän vieressä paikallamakuussakin, joten odotin kauhulla tulevaa. Kehäänmeno sujui hyvin. Luoksepäästävyydessä Ninjan nousi vastaan ja sai siitä 9. Paikallamakuussa se meni hienosti maahan ja koko paikallamakuu oli hieno, tarkkaavainen ja ryhdikäs. Yksi koira nousi ylös. Paikallamakuusta 10. Itseasiassa aika ei tuntunut tällä kertaa niiiin pitkältä, vaikka jännitinkin. Sitten tuli vähän aikaa odottelua ja käytiin moikkaamassa tuttuja. Ninja jätti vaatteisiin mukavasti karvoja, se on nyt ihan kalju ja paha karvanlähtö.

Ennen omaa suoritusta tehtiin liikkeestä maahanmeno ja seisominen sekä lyhyt paikallaistuminen. Leikittiin vähäsen. Kytkettynä seuraamisessa eka istuminen oli vähän hidas ja kontakti katosi hetkeksi. Juoksussa kommenttina että koirankin pitäisi vähän muuttaa tahtia. Mulla on tämä ongelma, menen erittäin hidasta juoksua ja koiran ei pidä muuttaa tahtia lainkaan. Muuten ihan hienoa seuraamista ja täyskäännöskin ok. Vapaana seuraamisessa sama. Molemmista ysit. Maahanmeno ja seisominen oli taas peräkkäin...Maahanmeno hyvä, mutta ennakoi istumisen niukasti. Seisomisessa ei ongelmia. Luoksetulossa Ninja tuli hyvää vauhtia ja pelkäsin sen törmäävän muhun, mutta jarrutti aika hyvin. Tulee kuulemma liian liki, mutta tämä on ihan makuasia ja mä tykkään että Ninja tulee lähelle. Hyvä siirtyminen sivulle. Lopuksi hyppy. Ei ongelmia. Kokonaisvaikutukseen ei saatu mitään kommenttia, harmi.

Pisteet: 9 - 10 - 9 - 9 - 9½ - 10 - 9 - 10 - 10. Yhteensä 189 p, KP ja sija 1/11.

Ninja oli taas toosi taitava. Kehässä oli ihan hyvä fiilis, joskin Ninja kävi aika kuumana suorituksen loputtua kun odotti palkkaansa. Leikittiin sitten kunnolla ja Ninja sai syödä herkkuruokaa perunalihasoselaatikkoa, kaupasta kun ei löytynyt rusinatonta maksalaatikkoa..Kuitenkin, molemmat oltiin oikein tyytyväisiä. Nyt muistin itsekin käyttäytyä kehässä paremmin, en katsonut Ninjaa liikkeissä ja liikuin joten kuten oikein.

Myöhemmin käytiin vähän agikentällä tekemässä rengasta ja se onnistui parin toiston jälkeen, hienoa. Palkintojenjaossa oli Marjo jakamassa kisakirjoja ja kas kun Ninja tunnisti Marjon, se sekosi totaalisesti ja kerkesi pudottaa palkintojakin pöydältä. No, Marjon kanssa Ninja sai halia myöhemminkin ja karvasti aika lahjakkaasti vaatteet nytkin. Palkinnoksi Ninja sai ruusukkeiden ja pokaalin lisäksi 5 kg Happy Dog ruokaa ja Marjon tekemän narulelun, johon Ninja oli ihan hulluna.