Ninja treenasi tänään vähän kaikkea. Menneinä päivinä ollaan treenattu, ei ole vaan tullut kirjoiteltua. Viikonlopun olin poissa joten treeneihin ei eilen ehditty.

Ensin kiertämistä pari kertaa, hienot ja hyvä vauhti. Sitten ohjattua vasemmalle. Tässä olikin alussa vähän kinkkistä kun vasemmalla oli kierretty puska ja Ninja kiersi sen kahdesti. Tokalla kerralla näytin että pitää hakea kapula ja tulihan se sieltä. Otettiin kolme hyvää toistoa. Eka merkille, ei palkkaa ja siitä kapulalle. Palautusvauhti sais olla vieläkin nopeampi, mutta nyt se tuli jo ihan reipasta laukkaa. Huomasin tänään, että Ninjalle ei pahemmin kannata sanoa mitään merkillä, se asettuu parhaiten kun on ihan hiljaa vaan. Sen jälkeen kapulan nostoja, Ninja syöksyi hienosti kapulaan kun tiputin sen maahan ja palkkana siitä lelu. Useampi toisto. Muutama liikkeestä istuminen suorapalkalla, hyvät. Yksi seuraamisen pätkä pari askelta ja lelupalkka. Sitten kiertämisestä kolme stoppia suorapalkalla (lelu), hyvät. Kaukoissa matkaa n. 20 m. Tehtiin seisomisella alkava sarja, koska tehdään tätä huomattavasti harvemmin. Huomasin myös että Ninja nousee istumaan paremmin pelkällä "istu" käskyllä, samoin sitta (s-i) on varmempi sillä. Pitää harkita...Palkka takana, jolle vapautin onnistuneen s-i vaihdoin jälkeen. Tokalla kerralla tehtiin koko sarja ja peruutti oman mittansa, huh!

Ninja jääkin lomalle vähäksi aikaa, sillä se steriloidaan perjantaina. Suunnitelmat muuttui, koska Ninjan juoksumasennukset äityivät niin pahoiksi eikä niistä nauti kukaan, en minä eikä Ninja.