Viime aikojen treenit on taas jäänyt kirjaamatta, yllätys..Koeviikko on nyt ohi joten pitäis olla aikaa.

Ennen agilitytreenejä tehtiin Ninjan kanssa tokoa. Tarkoituksena oli sitä vähän opettaa sietämään tutun läsnäoloa ja Maria käskytti meitä (kiitos!). Ensin seuraamista, joka oli aivan törkeää. Kontaktia Ninja taisi pitää koko ajan, mutta desibelitaso oli ihan liian korkea ja edisti varmaan enemmän kuin koskaan, lähes oman mittansa. Seuraamisen jälkeen Ninja karkasi vapautuksen jälkeen Marian luo, palasi kyllä käskystä. Liikkeestä maahanmeno ok. Luoksetulossa pysäytys takkusi, ei ottanut kontaktia joten mahdotonta antaa käsimerkkiä. Lopulta onnistui helpottamalla. Seisominen ok. Noudossa ei noutanut lainkaan vaan tuli takaisin ja toistolla haki. Kaukoissa ei noussut, ei monenkaan toiston jälkeen ekalla. Hyppy ok. Eli jos tästä jotain saattoi päätellä, oli fiksua perua sunnuntain kisat koska Ninja ei kuitenkaan olisi ykköstä saanut. Juoksukin on ihan kohta merkeistä päätellen, yksi uros meinasi astua Ninjaa kentällä.

Agitreeneissä oli ensin vaikean näköinen neljän hypyn kuvio, joka ei sitten loppuen lopuksi ollutkaan niin vaikea. Taikalla ei vain ollut _mitään_ motivaatiota tänään agiin, en tajua...Maria kokeili Taikaa, ei se kyllä mennyt sittenkään. Treenasin Ninjan kanssa samaa hyppykaaviota Marian avustuksella ja tuskaisaa kaaviota treenattiin varmaan vartti. Itse teen joka kerta väärin ja Ninja oppi menemään yhden esteen alta, mutta sain lopulta onnistumaan. Tehtiin muutama keinu ja puomilla kontaktiharkka hihnassa.

Illalla mentiin lenkille Marian ja Pipan kanssa, oli tosin jo niin pimeä ettei ollut enää miellyttävää juoksennella hirveästi.