Eilen pesin Ninjan näyttelyä varten ja muutenkin, kun se yllätysyllätys kävi taas luttaamassa kuraojassa. Ninja on aina pesun aikana kauniisti paikoillaan, mutta pesun jälkeen se saa hirveän hepulin ja hankaa itseään joka paikkaan. Tämä siis vain silloin kun se pestään kokonaan.

Kehän arvioitu aika oli vasta yhdeltä. Oltiin vähän ennen kahtatoista paikalla. Ennen kehää Ninja leikki vähän aussie Ruususen (Ardiente Brisa Furiosa) kanssa. Tuomari oli ollut nopea, joten ei tarvinnut kauaa odotella ja päästiin kehään joskus puoli yhdeltä. Näyttelyssä oli yhteensä vain 7 aussieta, joista yksi oli uros. Ninja oli siis heti uroksen jälkeen.

Ensi juostiin kehä ympäri. Menin itse liian lujaa ja Ninja sai otettua pari laukka-askelta, mutta ei siinä mitään. Tuomari katsoi Ninjan pikaisesti. Sitten hän tunnusteli Ninjaa pitkään sanoessaan arvostelua. Ninja antoi katsoa hampaat ja kopeloida oikein nätisti. Olin aika yllättynyt kun kuuntelin tuomarin sanellessa arvostelua. Ainoana junnuluokan narttuna oltiin EH/1. Tuomarina siis Leif Ragnar Hjort, Norja.

Arvostelu:

"Very good type. Good size. 12 months old still very unfinished. Good proporhons in head. Well set ears. Sufficient reach of neck. Very good angulation. Long chest which needs to develop more. Sufficient muscles in rear. Indermediacle coat. Moves well from side and rear, needs to be stronger in front. Excellent temperament."

Ninja sai mun mielestä oikein hyvä arvostelun ja oltiin tosi tyytyväisiä. Varsinkin Ninja, kun se keräsi 4-5 pikkutyttöä ympärilleen rapsuttajiksi. :-) Ilma oli tosi kuuma. Käytiin kehän jälkeen vähän metsässä kävelemässä. Sieltä ei tosin löytynyt mitään ojaa johon olis päässyt viilentymään. Kotona kastelin sen sitten vedellä jotta olo vähän helpottuis.

Ninjan eka näyttely meni loistavasti ja Suomi pääsi loppuotteluun, eli kaikenkaikkiaan loistava päivä ;)

Nyt Ninja nukkuu väsyneenä rankasta näyttelypäivästä.