Eilen Taika treenasi ruutua sateessa. Lähtee lujaa ruutuun, mutta haki vasenta laitaa. Reagoi käskyihin mainiosti. En vain uskalla pysäyttää sitä tarpeeksi myöhään. Edelleen sitä keskikohdan hakua..Tehtiin myös kerta niin että jätin Taikan ruutuun makaamaan ja siksakkasin pihaa ympäri ja kutsu seuraamaan, tämä oikein hyvä. Ninja oli eilen mukana kun pidin junnuryhmää Susannan kanssa. _Kaamea_ piippaus ja harmitti kun ei tullut vesipulloa mukaan. Teki kuitenkin sitten ihan nätisti jotain pientä. Parin minuutin paikallaolo meni oikein hienosti häiriössä.

Tänään Ninja treenasi vähän seuraamista. Parempaan suuntaan ollaan ehkä menossa. Luoksetulot myös. Ekalla lievä törmäys ja sivulle vasta kolmannella käskyllä. Toka ok, palkkasin kun tuli eteen nätisti törmäämättä. Hyppy pitkältä etäisyydeltä esteeseen, irtosi hyvin ja stopista lensi lelu.

Olen ollut aika laiska kirjoittelemaan viime aikoina blogiin mitään, joten vain vähän treenejä on kirjattu. Arkielämästä en oo kirjoitellut juuri mitään. Koko tämän viikon ajan on satanut, mutta muuten lämpiminä kesäpäivinä Taika tykkää maata varjossa ja järsii luuta. Ninja höseltää pihassa omia menojaan. Ninja on nyt 1 v ja  1 kk ja arkielämä sujuu oikein mukavasti. Olen ylpeä pienistä jutuista mitä tapahtuu, Ninja ohittaa kiltisti vapaana ollessaan ihmisiä ja koiria. Roskakuskia tai postiautoakaan ei enää ole huomioitu pitkään aikaan.