Taika teki keskiviikkona ohjattua vasemmalle, meni ekalla toistolla oikein, jes. Ehdin sairastamaan jonkinlaisen vatsataudinkin tässä välissä, olin sitten torstain kotona. Vietettiin koirien kanssa laatuaikaa ja katseltiin lifestyle-ohjelmia ;)

Tänään Ninja treenasi kapulaa. Otettiin ekaa kertaa ns. kunnon noutoa, eli heitin palikan lyhyen matkan päähän, palkka ja pyysin tuomaan. Otettiin useampi toisto ja kerran taklasi kapulan mistä ei luonnollisesti palkkaa. Luovutusasennot on usein vinoja, joudun korjaamaan melkein joka kerta. Ärsyttää ja haluisin vaihtaa luovutusasennon sivulle. No, jos ei me avoimen kokeesta saada yhden vinon luovutusasennon takia ykköstä niin ei oltais sitten saatu muutenkaan. On tässä vielä aikaa. Vauhti ei ole nopea, mutta ei haittaa nyt. Tärkeintä on että saadaan taklaus pois ja nyt on namit käytössä. Ruutua alustalla. Tehtiin tätäkin monta toistoa, peruuttelin aina vähän taaksepäin. Meni hienosti, parilla kerralla jouduin huomauttamaan tassusta ja lätkäisi mattoa. Naks ja palkka. Ruudusta läpijuoksuja pitää tehdä myös runsaasti lelun kanssa. Taas kapulaa, nyt niin että laitoin vain kapulan maahan, naks ja treenattiin niitä suoria luovutusasentoja, hyvin meni. Yksi liikkeestä seisominen, lelu lensi taa palkaksi. Pitäis tehdä niitä taaksemenojakin joskus, aika harvoin tulee itsekseen treenattua niitä. Kaukoista yksi nousu n. 10 m päästä, nousi hienosti ja lelu lensi palkaksi. Leikittiin pitkään treenin lopuksi.

Tuli vähän kiire ja Taikan treeni jäi lyhyeksi, mutta saatiin jotain aikaiseksi. Ohjattua oikealle, kupit on pysyneet siinä 4 metrissä. Jes, meni heti ekalla toistolla oikeaan suuntaan. Ehkä jotain on mennyt päähän. Vein merkille joka kerta. Sitten otettiin yksi ruudusta kutsuminen. Kävelin kaavion ja Taika tuli käskystä tosi nopeasti, ihan ok mutta ois voinut paremminkin tulla heti kiinni. Sitten otettiin kaikki jäävät putkeen sekoittaen EVL:aa ja avointa. Seurautin hetken, seis, kävelin vähän matkaa eteenpäin, palasin taa, palkka ja taas seuraamaan ja seuraava asento. Kaikki asennot meni mallikkaasti. Otettiin tämän jälkeen seuraamisen juoksuosuutta, käännöksiä ja kesken palkka. Juoksussa täyskäännökset on vähän löysiä. Loppuun vähän huviteltiin, eli hyppynoutoa frisbeellä, tää olikin Taikasta hauskaa! Heiteltiin frisbeetä lopuksi.