977494.jpg

Taikalla eilen vapaapäivä, jouduttiin jättämään agitkin välistä. Ninja otti sisällä kapulan pitoa monta toistoa. Meni hyvin. Kokeiltiin myös kaukojen seisomista niin että olin itse kyykyssä. Ninjan mielestä tämä kyykkyyn-ylös-leikki oli tooosi kiva.

Taika otti tänään ensin ruutua oikealle. Ruudun ja merkin väli 5 m. Ohjasin merkille ja palkkasin sinne. Viisi toistoa ja kaikki hienosti vauhdilla. Hyppynouto metskulla. Ensin onnistuin heittämään kapulan kukkapuskaan, josta Taika sen kyllä avuin löysi. Tokalla meni sitten heitto paremmin, ihan täydellinen suoritus. Pelkkää merkkiä n. 10 toistoa. Namia merkin takana. Tässä alkaa olla ongelmana se että Taika kiertää merkin ihan kummalta puolelta vaan. Olisi helpompaa kun se menisi vain toiselta puolelta. Loppuun liikkeestä maahanmenoa. Istui muutaman kerran ja sitten otin kaksoiskäskyllä. Istui siis ensin, toisesta meni maahan. Lopulta oli pakko ohjata kädellä kuin pentua. Tätä pitää tehdä nyt paljon. Hetken päästä se sitten menee maahan kun pitäis istua..

Sitten Ninjan vuoro. Ohjelmassa oli luoksetulon pysäytystä. Aloitettiin ihan alusta eli kerrattiin kiertämistä. Ensin kokeiltiin puskalla, mutta se oli aikas leveä ja vaikeaa. Kokeiltiin sitten pientä puuta, tämä menikin hienosti. Otettiin monta hienoa toistoa ja into pysyi koko ajan. Alkoi vähän palautua mieleen. Nyt kun on aikaa, fiksaillaan noita avon liikkeitä kuntoon, siis luoksetulon pysäytystä ja noutoa ihan alusta asti kunnolla. Seuraamista nakin imuttamisella, paikka on seuraamisessa niin kamala että se on pakko korjata. Pysäytyksiä ja täyskäännöksiä. Loppuun kaukoja. Ensin kokeilin viidestä metristä ja eikös peppu liikkunut. Saman teki monta kertaa lähempää ja lopulta oli nami nenässä kiinni kerrattiin miten sieltä noustiinkaan.

Tänä aamuna satoi jotain lumentapaista, harmi vaan että se suli pois. Nyt illalla on nätti ilma.