Nipsu treenasi tänään alustaa sisällä, ehkä aletaan saada juonesta kiinni. Tarjoaa vieläkin kuumuessaan kaikkea muuta, mutta saatiin monta onnistunutta. Naksuttelen kosketuksesta. Myös kapulaa, jossa on ongelmana hidas nosto ja treenattiin sitä sitten. Heti kun otti niin tuli vapautus ja farkkurätti.

Taika otti sitä tunnaria ja eipä kovin hyvin nytkään mennyt. Oikeaa tuli mutta kaikkia muita ongelmia olikin. Laitoin kapuloita määrän x sekaisin ja käskin hakea. Oikea tuli reippaasti. Sitten riviin n. 15 kapulaa ja seisoskeli kapuloiden vieressä, otti oman ja taas seisoskeli. Ääh. Epävarmuutta? Voisin kehua muutaman kerran kun on ottanut oman suuhun. Yritän välttää kehumista ettei tule sitä ongelmaa että Taika alkaa kuunnella enemmän mua kuin omaa nokkaansa. Seuraamisharjoituksia, käännöksiä vasemmalle. Treeniä, treeniä..Taika jää vieläkin jalkoihin. Luoksetulon stoppeja. Pari maahanmenoa, hyvät ja nopeat. Sitten takapalkalla seisomista. Taika muisti jutun äkkiä ja mun kävellessä yhdellä toistolla varasti taakse ja meni vielä maahan äkkiä takaisin samaan paikkaan kun näki että mä käännyn, sika!! Ohjattua vasemmalle. Nytkähti oikealle liikkumatta, mutta totteli hienosti käskyä vasemmalle. Pidensin lähetysmatkaa, vien Taikan aina merkille. Merkki ollaan saatu toimimaan paremmin. Tehdään lähes päivittäin sellaisiai nopeita harjoituksia. Ongelma on ollut ettei Taika ole paikasta merkin takana ihan varma ja ei pysähdy heti seis-käskystä. Lähetän merkille, Taika menee vauhdilla, sanon seis ja palkka lentää heti. Nyt on nopeat reagoinnit.

Lenkillä otettiin luoksetulon stoppeja. Jätin Ninjan istumaan, kävelin n. 30 metrin päähän ja kutsuin. Hienosti pysähtyi! Narupallo lensi suoraan taa. Taikalla ei ollut stopeista hajuakaan...Pomppasi vaan korkealle ilmaan ja jatkoi, olis pitänyt antaa toinen käsky. Ninja otti stoppeja myös lenkin lomassa, heitin aina välillä narupallon taa kun oli tulossa lujaa luo.