Tänään satoi paljon lunta, mutta se tais sulaa yhtä nopeasti pois kuin satoikin. No, treenattiin sitten lumisateessa Ninjan kanssa vähäsen.

Keppejä kerran ja jätettiin siihen - loskassa ei ollut kiva treenata. Ninja oli suht rauhallisella päällä kun saivat juosta Taikan kanssa jonkin aikaa joten uskalsin ottaa seuraamista. Palkkasin taakse lelulla. Sitten ohjattua viisi toistoa oikealle, samaan tapaan kuin ennenkin ja hyvin meni. Kaukojen nousuja ollaan tehty silloin tällöin pari niin kuin tänäänkin, mutta siihen pitäis nyt paneutua kunnolla. Tunnaria piilotin pusikkoon kolme kertaa ja hienosti tuli oma joka kerralla. Loppuun harjoiteltiin vähän tunnarin pitoa.

Taika sai tyytyä sisäkaukoihin ja merkkiin. Merkissä on todellakin vielä opettelemista..Kaukot sen sijaan menee aika kivasti. Temppuja ollaan harjoiteltu myös, uutena ryömiminen.

Meidän naapuri oli mahdollisesti nähnyt suden pellolla eilen, kävivät katsomassa jälkiäkin mutta eihän siellä pimeässä taskulampullakaan mitään nähnyt. Toivonpa vaan että se ei ollut susi, siellä missä se on eniten pyörinyt ei ole ollut mitään havaintoja vähään aikaan. Äiti oli eilen päästänyt Ninjan aamulla pihalle kun oli vielä pimeetä ja Ninja oli pöhähtänyt kerran metsään päin ja juossut äkkiä takas sisälle. Pimeä tulee aika äkkiä ja jos ulkona on jo hämärää, pelästyn jokaista rasahdusta ja treenit jää aika lyhyiksi. Onneksi on sisätreenipaikka. En jaksa lainkaan enää uskoa siihen että susi pelkäisi ihmistä, paikallislehdessä susipari oli jolkotellut auton vieressä..