Keskiviikosta lähtien kaikki on ollut vähän sekavaa, joten blogin päivityskin on vähän jäänyt.

Tiistaina käytiin lenkillä Harjavallassa ja Ninjalla oli seurana Pippa ja Pipan siskonpoika Onni. Hyvin tulivat koirat juttuun. Ennen lenkkiä otettiin meillä muutama tuulilähtö ja saatiin Ninja käyttämään nenäänsäkin. Näitä pitää kyllä harjoitella.

Eilen treenattiin. Taika otti ensin ohjattua jossa lähti tokalla toistolla väärän kupin luo. Matka oli n. 6 m. Piti siis palata taaksepäin ja siirsin merkin n. metrin päähän kupeista. Matkaa on ilmeisesti kasvatettu liian nopeasti joten näitä harjoitellaan nyt sitten lyhyemmällä matkalla. Merkkiä vähäsen myös johon pitäisi ottaa tehokuuri. Seuraamista jossa palauttelin oikeaa paikkaa, muutama liikkeestä maahanmeno. Eka toisto ok, toka istui ja kolmas ok. Pitäisiköhän ottaa vain yksi toisto kerrallaan, tosin istuminen tarkoittaa että se ei tajua tätä juttua. En tiedä miksi. Voi olla että liikkeestä istumista ollaan otettu niin paljon. Tunnarissa neljä kapulaa ja toi väärän, mitä ei ole tehnyt pitkään aikaan. Kertoo liian vähäisestä harjoittelusta. Puunkiertoa ja stoppi siitä, aivan mahtava. Loppuun keppejä.

Ninja otti ohjattua vasemmalle ja meni muuten hyvin, mutta ohjaaja törttöili ja lähetti Ninjan ensin oikealle ja Ninja meni mutta eihän siellä mitään ollut. Otti kyllä päähän. Otettiin viitisen toistoa. Sitten pari liikkeestä seisomista suorapalkalla narupallolla. Vähän seuraamista jossa sain muutaman askeleen onnistuneen ja namipalkkaa. Palkka ei saisi olla liian hyvääkään, koska sitten Ninja on liian kiihkeä edelleen ja vilkuilee namia.  Lelua ei voi käyttää, kierrokset on pidettävä matalalla nyt. Pari puunkiertoa ja viimeisellä pysäytin, sanoin käskyn ja heitin narupallon, pysähtyi kyllä aika nopeasti. Tunnarin piilottelua muutama kerta ja nopeasti tuli oma joka kerta. Loppuun merkkiä lyhyeltä matkalta, meni hyvin. Ninjakin sai ottaa loppuun vähän keppejä.

Joka päivä Ninja on ottanut kaukoja (pelkkää maahan-seiso) ja kapulaa ennen ruokaa.