Blogi hiljenee hetkeksi kun ohjaaja lähtee kesätöihin pariksi viikoksi. Koiria tulee kova ikävä ja Ninjan kisoihinkin on leirin jälkeen enää 4 päivää aikaa treenata, mutta minkäs teet. Kaikki yritetään saada kuosiin ennen kisoja. Tänään tehdään palkkaamattomuustreeniä, kirjoittelen siitä sitten lisää.

18:50

Nyt on treenattu palkkaamattomuutta. Ninja teki seuraamista (ilman hihnaa), liikkeestä maahan ja seiso sekä luoksetulon. Lopuksi Denta stix. Seuraamisessa käännökset voisivat olla vähäsen parempia ja liikkeestä seisomisen teki kahdesti maahan. Lopuksi otettiin yksi seisominen ja se meni ihan hienosti. Tosin sanoin oikeastaan eri käskyn. Viime aikoina oon sanonut vaan "stå" eli jättänyt sen p:n pois. Pidättäydytään siinä stop-käskyssä. Tehtiin hyppyä pari kertaa kaikkina osina. Pelkkä hyppy, seisomisesta palkka ja vierelle palaaminen. Kaikki oikein hienoja.

Kennelliitosta saadaan viralliset arviot (toivottavasti) ensi viikolla.

Eilen Ninja teki tosi hienosti luoksetulon, jäävät ja vähän seuraamista. Taika makaa mieluusti kaikki päivät terassilla varjossa kun vihdoinkin alkoi lämpimät ilmat.