Koeviikko alkaa torstaina, eli treenit jäävät vähemmälle.

Ninja treenasi ensin tunnaria. Kolme toistoa. Tais olla eka kerta kun Ninja ei nähnyt kapulan vientiä. Eka siis näin ja hienosti löytyi. Muut näki, mutta eipä se mitään haittaa. Hienosti käyttää nenää! Ninja oli nukkumassa ennen treeniä ja se oli sopivassa viretilassa tunnariin.

Sitten keppejä ja nämä meni tosi hienosti. Saatiin vähän vauhtiakin. Seuraamista namilla. Ei toimi. Kyttää taskua tai kättä ja pomppii. Lelulla paikka hienosti oikein. Lelu on kädessä ja heitän sen taa palkaksi. Pitää laittaa takataskuun ettei ehdollistu leluun. Sitten kapulaa, ensi pitoa pari kertaa ja sitten nostoja. Edistyy hyvin. Tietysti nopeutta sais tulla lisää mutta se tulee ajan myötä. Ei enää töki tai pyöräytä suuhun ottaessa niin usein vaan ottaa kauniisti.

Ruutua, haki hienosti paikan ja jokainen viidestä toistosta oli hieno. Avustaja vei namit eli entiseen malliin. Matka ei ollut yhtä pitkä kuin ennen, mutta eri suunnasta kuin ennen. Vauhti oli melkoinen. Loppuun puskankiertoa ja muutama stoppi, aika hienot. Palkka lensi taa. On hidas kun ennakoi stoppia, joten tehtiin monta kiertoa kehuilla.

Taika sai tehdä ruutua kaksi kertaa, matolla namit. Ekalla kerralla oli vähän hakusessa. Vein merkille ja lähetin. Ei lähtenyt niin määrätietoisesti kuin yleensä, laukkasi kuitenkin koko matkan. Toinen oli jo hieno. Palkkasin ruutuun vielä seisomisesta. En viitsinyt enempää juoksuttaa paikoin jäisellä pihalla. Sitten hyppynoutoa puukapulalla joka olikin vähän fiasko. Eka meni hienosti, lievästi vino heitto. Kahdella seuraavalla heitin liian vinoon (lähes esteen linjassa) ja ei onnistunut, autoin sitten. Ninja oli lähettyvillä ja se halusi tehdä omatoimisen hyppynoutotreenin. Kun annoin Taikalle noutokäskyn, Ninja otti kapulan ja hyppäsi esteen yli mun luo. Tein toisenkin kerran. Ninja varasti kapulalle, mutta muuten loistava hyppynouto ilman apuja. Tolla varastamisella ei ole mitään väliä tässä vaiheessa, hyvä vain jos intoa löytyy. Taikakin sai sitten tehdä loppuun yhden hienon hyppynoudon.

Sitten kiertämistä ja Ninjakin halusi osallistua, lopulta se oli pakko käskeä pois kun mulla oli kaksi koiraa kiertämässä...Muutama stoppi myös ja nämä hienot. Palkka lensi taa. Suora luoksetulo, vähän vino perusasento mutta muuten hyvä. Ei edes poukkinut tai ennakoinut äsken treenattuja stoppeja.

Loppuun pari toistoa merkkiä, alkaa sujumaan jo aika hyvin.

Vähän kauhistuttaa katsella kun koirat kaahailee jäisellä pihalla, toivottavasti ei satu mitään. Pääosin nurmikolla nuo menevät, siellä on turvallisempaa.