Treenit tulee nyt näin päivän myöhässä mutta eipä voi mitään.

Taika treenasi tänään ensin ruutua. Matkaa ainakin 25 m ja 4 x alustalle syömään namit. Ekalla kerralla meni oikeasta reunasta sisään. Muut ihan hyviä, mutta vauhtia olisi saanut olla vähän enemmän. Sitten ohjattua 5 toistoa oikeata syömään namit, muuten samalla tavalla kuin eilenkin. Vähän hitaat mutta eiköhän se tästä lähde. Liikkeestä istuminen 4 toistoa suorapalkalla ja tänään meni hyvin.

Illemmalla treenattiin vähän lisää ja Ninjakin pääsi treenaamaan. Taikan kanssa ensin seuraamista. Koitin suusta palkkaamista, tämä aiheuttaa edistämistä mutta jotain noille parin sekunnin kontaktikatkoksille on tehtävä. Muutama lyhyt suora ja palkka. Hyppynoudossa palautuksia. Jätin Taikan istumaan kapula suussa ja ennakointi olikin kivaa. Eka meni hyvin, tokalla ennakoi, kolmas meni hyvin, neljännellä ennakoi, viides hyvä. Enempää en sitten ottanut. Jätin Taikan aika reippaasti esteestä vinoon että se oikeasti tajuaa palautushypyn. Kyllähän se sen oikeasti osaa, mikä lie mielenhäiriö tullut sitten kisoissa.

Ninjan kanssa ensin kolme toistoa liikkeestä maahanmenoa. Seuraaminen on nyt ihan kamalaa (painaa ja edistää) ja maahanmenot siitä johtuen vinoja. Palkkasin sivuun. Hyppyä x 4 syömään namit toiselle puolelle. Hyvä, tämä aiheutti sen että Ninja etenee suoraan eikä hyppää esteestä vinoon. Paikallamakuu n. 1 min, meni hienosti. Sitten kaukojen ekaa nousua x 5 n. 1 m päästä. Meni tosi hienosti, Ninjalla kun on ollut vähän sitä ongelmaa että se nousee liian hitaasti. Tietysti kun on tottunut katsomaan tota pomppivaa lapinkoiraa niin vaihdot näyttää tosi hitailta. Neljä toistoa tunnarin hakua pusikosta, meni aikas kivasti! Tunnarin pitämistä pitää treenata ja loppuun otettiin muutama pitoharjoitus.