Ninjan Suomen paperit tuli siis tänään. Ninja meni ER-rekkariin, sillä ei tosin ole mitään merkitystä. Uusi rekisterinumero on ER36493/07. Mukana tuli lonkka - ja kyynärlausunnoista todistus ja omistajatodistus. Nyt siis se on hoidettu pois alta. Kunhan kaikki tulokset saadaan vielä koiranettiin ja saan lähetettyä polvi - ja silmätarkastuslaput liittoon.

Eilen Maria ja Pippa tulivat käymään. Tytöt vetivätkin aika hienoa laukkaa kaura - ja pellavapellossa. Käveltiin meidän mökille asti ja tytöt pääsivät uimaan. Pippa kävi tekemässä hienot kierrokset ja Ninjakin huusi rannalla kun ei uskaltanut mennä. Suureksi yllätykseksi se teki hienon uimahypyn laiturilta! Kiitoksia Marialle ja Pipalle kivasta päivästä, otetaan uusiksi taas.

Taika treenasi eilen ruudun niin että olin laittanut pihaan myös luoksetulomerkit vähän hämäämään. T hahmotti hyvin ruudun, mutta oli vähän laiska päivä ja laukkasi kyllä ruutuun, mutta käskyihin reagoinnit normaalia hitaampia. Yksi alustalta namin haku. Luoksetulon stopit aika hyvät. Kaukoissa ei taas toivoa...Tunnarissa simppeli kolmen kapulan erottelu n. 10 m päästä, se meni loistavasti!