Ensin pitää kertoa, että Ninjan äiti Weasel kuoli pari viikkoa sitten vain kuuden vuoden ikäisenä :( Weasel liukastui agilityesteellä ja putosi. Kylkiluu lävisti keuhkon ja Weasel kuoli matkalla eläinlääkäriin autossa. Ei näitä voi koskaan aavistaa.

Tänään Ninja teki vähän kaukoja pitkin päivää ihan läheltä. Tehtiin vähän seuraamisen juoksua, tässä riittää paranneltavaa. Illemmalla ohjattua vasemmalle viisi toistoa. 8 m kupeille merkiltä, itse olin 2 m päässä. Äiti oli apuohjaajana, joten Ninja ei nähnyt namien vientiä. Ensimmäisellä epäröi, kuten arvelinkin ja tarvitsi monta lisäkäskyä. Loput 4 ok. Epäröi varmaan, koska kielsin keskimmäiselle menemisestä eilen. Näytti sen verran hyvältä, että seuraavalla harjoituskerralla pitäis olla ok. Ei kuitenkaan siirrytä eteenpäin tai harjoitella oikeata ennen kuin tämä on kunnossa. Unohdin mainita, että Ninja teki eilen myös tunnarin. Pidin kapulaa ehkä 5 sek kädessä. Kapulat rivissä, hajustamattomia 9. Hienosti löytyi oikea! Tehtiin monta kiertämistä ja otin kaksi stoppia suorapalkalla.

Taika teki vähän seuraamista ja sivulta maahanmenoa. Leikittiin pitkään narupallon kanssa, kivaa oli!

Eilen huomasin lenkillä, että Ninja on kehittänyt hassun tavan. Aina kun se kuulee auton äänen, se ottaa kontaktin ja odottaa niin kauan että tippuis namia. Ihan hyvä juttu, varsinkin kun Ninjan mielestä autot on aina olleet aika mielenkiintoisia.

Sitta-laskuri = 320 - 10 = 310.