Tänään otettiin kaikki voittajaluokan noudot. Ensin Taika otti tunnaria. Mulla on nyt jotain ajatusta millä lähdetään menemään tunnarin kanssa nyt kun vihdoin näkyy vähän valoa tunnelin päässä. Tänään otettiin tunnari vähän turhan pitkältä matkalta, 15 m? Laitoin kapulat jonoon, 3 hajustamatonta. Tarkoitus oli ensin laittaa vain 2 hajustamatonta, mutta unohtui sitten. Kapulat olivat jonossa, mikä on tunnetusti Taikalle vaikea. Oma oli tokana. Meillä on tunnarissa semmoinen rituaali että käsken ensin Taikan istumaan ja vien oman kapulan ja olen koskevinani kaikkia muitakin ettei se ala näön perusteella hakemaan. Sitten sanon "nätisti", istu ja käännyn ympäri, lasken kymmeneen ja annan Taikalle luvan hakea. Tänään Taika ryntäsi kapuloita kohti jo kun sanoin "nätisti", mutta tuli käskystä takaisin. Oli ehkä ihan
hyvä että sain sanottua että noin ei tehdä vaan odotetaan nätisti. "Liikkeenohjaajaa" en ota vielä kuvioihin mukaan, koska kapulat ovat aina hajustamattomia. Herkkä liike ja en halua pilata sitä ennen kuin se menee varmana näin että muissa kapuloissa ei ole hajua.
Taika aloitti takaa, kuten aina. Se oli jo mun mielestä jo ottamassa sitä mutta sitten tajusi että ahaa ei se olekaan tämä vaan haisteli kaksi takimmaista ja kun tuli oikealle, kehuin ja Taika toi sen. Jes.

Sitten hyppynouto jossa heitto meni varsin pitkäksi, ei mitään ongelmaa. Metallinouto ok. Leikittiin ja temppuiltiin vähän ja tehtiin kontaktiharjoituksia kun Taika tuli niin päättäväisesti istumaan mun eteen namin toivossa. Kaukoissa olen epätoivoinen. Ärsyttää ja harmittaa, tyhmä liike. En osaa vaan opettaa niitä oikein. Lopulta alkoi "saranat" jotenkin toimimaan maahan-seiso-maahan-sarjassa. Istuminen edelleen heikko ja maahanmeno myös. Taika tulee hirveästi eteenpäin. Pitää kai vaan jankata läheltä.

Ninja teki vähän noutoa. Pitoharjoituksia pitäis tehdä miljoona mutta kun laiskottaa. Tehtiin vähän kapulan heittelyä saalisvietin kautta ja se onnistuikin hyvin, vauhtia riitti ja lelua palkaksi. En tajunnut lopettaa tarpeeksi ajoissa ja vika oli vähän laiska. Ninja teki myös pikkasen avo-hypyn alkeita, mutta istuminen ei ollut mitenkään nopea vaan tarvitsi pari käskyä.