Tänään treenattiin siis kamalassa lumipyryssä.

Aamulla naksuteltiin alustaa taas monta toistoa. Ninja otti ensin noutoa narupallolla. Teki kamalan saalistushypyn, samanalaisen kuin kapulallekin. Narupallo sai vielä tapporavistukset joten piti vaihtaa esinettä. Nyt noudetaan mölkkypalikkaa, tämä alkoikin sujua aika hyvin. Ninja ei saa sitä väärään paikkaan suussa. Lelu palkaksi. Sitten luoksetulossa suoralta kahdesti stoppi, ihan ok mutta haluan vieläkin paremman. Ruutua, lelu ruudun takana kolmesti. Koitin vikalla jos Ninja stoppaisi, stoppasihan se lelu suussa ;) Löysin autotallista hajuttomia tunnaripalikoita joten päätin kokeilla. Piilotin oman kerran puskaan ja sitten kaksi hajustamatonta. Hienosti tyttö löysi! Tehtiin ehkä viis toistoa, vaihdoin vähän muodostelmaa ja laitoin yhden kapulan lisää. Muistissa oli ja hyvin mitä pitää tehdä.

Taika oli ihan pihalla, se oli ollut tarhassa pari tuntia ja kerännyt kamalat kierrokset. Treenaamisesta ei tullut mitään kun Taika keksi taas omia juttujaan väliin. Otettiin ensin tunnaria ja Taika keksi kivan tempun mennä joka kerta makaamaan kapuloiden viereen..No, kahdesti kun Taika haki kapulan niin olihan se oma. Mutta kaikkea ylimääräistä säätöä liikaa. Sitten ruutua, kaksi toistoa oikelle ja yksi vasemmalle. Taas kaikkea omaa, meni merkillä makaamaan, meinasi varastaa ruutuun ja muuta kivaa. Sain korjattua kuitenkin kaikki.

Loppuun ilkeä ohjaaja laittoi koirat istumaan minuutiksi, hyvin meni!

Ninjalla on joku pieni patti vatsanahassa. Nahassa vain, ei siis mihinkään tyrään viittaavaa tms. Seuraillaan tilannetta. Todennäköisesti joku harmiton juttu.

Näillä näkymin ollaan taas lähdössä rinteeseen, Lappiin niin kuin joka pääsiäinen.