Tänään lähdettiin Hosiossaareen aamulla ja oltiin sovittu tapaaminen Marian & Rokin kanssa. Oltiin paikalla ysin maissa, tosin n. 2,5 h meni aikaa ja myöhemmin tuli jo vähän lämmin.

Alkulämmittelyjen jälkeen tehtiin ruudut alkuun, Rokki aloitti ja sitten Ninja. Ruutu oli Marian merkeillä, oranssit tötsät ruudussa ja merkkinä mäntysuopapullo :) Ruudussa alusta ja Maria palkkasi heittämällä lihapullan mun kehujen jälkeen. Ensin lähetin vasemmalle, meni merkille hyvin ja merkkas ruudunkin ajoissa. Lähti ruutuun hyvin, mutta itse homma siellä meni haisteluksi, siihen ruudun kohtaan on tainnut kuseskella yksi jos toinenkin koira..Ei palkkaa ja otettiin uusiksi, tällä kertaa lähetys oikealle. Nyt meni aikas nappiin, tassu alustalla ja palkka tuli. Merkki ok, samoin vauhti ruutuun.

Siirryttiin agikentälle jossa koirat teki vuorotellen agia. Ninja teki ensin irtaantumista eteen hyppy-pituus-putki, putki suora. Lopussa namilautanen. Ensin otettiin pelkkä putki, ok. Kun siirryttiin pituuden taa, Ninja meni pituuden jälkeen pari kertaa suoraan lautaselle, josta ei luonnollisesti ollut mitään hyötyä kun avustaja-Maria oli tarkkana :) Alkoi sujua tämän jälkeen ja otettiin kaikki kolme estettä molemmin puolin. Toisessa sessiossa vähän ohjaustekniikkaa hypyillä, Ninja suoriutui ihan mallikkaasti. Rengaskin oli mukana, josta se meni kerran sivusta. Sitä tehtiin muutama kerta erikseen. Mulla on hyvin paljon oppimista vielä..Varsinkin saada Ninja menemään varmasti hypyille ja kääntymään taloudellisesti. Kolmannessa keinua, vinokeppejä ja pussia. Keinulla hihnassa, otettiin joku 5-8 toistoa. Palkkasin lopussa, Maria laski keinua. Aika reipas oli. Vinokepeillä olin itse hihnan päässä, lopussa namilautanen. Alku oli hankalaa, pari ekaa keppiä oli pitkään sohimista mutta lopuksi onnistui ekatkin. Ninjalla on kuulemma hyvä tekniikka. Loppuun muutama toisto pussia jota tulee otettua ihan liian harvoin. Maria pussin toisessa päässä ihanan wubban kanssa jonne Ninja sai hyökätä. Meni ihan kivasti. Oon tyytyväinen Ninjan yleisilmeeseen, meidän agitreeni on huomattavasti rennompaa kun oon tajunnut olla vaatimatta sillä agikentällä rauhottumista. Pistän sen vaan hihnaan ja saa pyöriä miten tykkää. Mun rauhoittumisvaatimukset on vienyt Ninjan intoa touhuun, mutta nyt näyttää huomattavasti paremmalta ja kun osaan ottaa rennommin.

Loppuun jäähdyttelylenkit, koirat sai painia keskenään hetken aikaa ja hauskaa oli. Kiitos Marialle ja Rokille!