Taika teki tänään vähäsen tokoa. Huomasin että oon käyttänyt ihan liian huonoja nameja. Tänään merkin treenaamisessa oli ihan eri ote kun oli nakkia kädessä. Kolme loistavaa toistoa, paikka niin hyvä kuin ollaan opeteltukin. Harjoiteltiin myös kiertämistä ja ekalla osoitin väärään suuntaan ja Taika irtosi pitkän matkan päästä merkille ja hienoon paikkaan, ehkä se on jo vähän alkanut sisäistää tätä. Seuraamisen paikkaa korjailtiin nameilla ja tehtiin muutama liikkeestä maahanmeno.

Meillä on Ninjan kanssa paljon yhteistä. Nyt sairaslomalla Ninja nukkuu sisällä paljon, mutta ulkona siitä tulee ihan hölmö ja se haluaisi riehua kamalasti. Se on selvästi turhautunut tekemisen puutteesta ja räksyttää lenkillä Taikalle ja hyppii ympärillä. Mulla on sama ongelma nyt kun on loma. Sisällä passivoidun, katon telkkaria tai oon koneella kun koirat nukkuu. Talon ulkopuolella musta tulee ihan hysteerinen ;D Loma ei tee mulle hyvää, varsinkaan kun kaikki treenit on tauolla ja ei oo mitään tekemistä.

Ninjan kanssakin jotain ollaan treenattu. Eilen otin pienen esineruudun pätkän ja pieni oli tosi innoissaan. Tallasin ihan pienen kaistaleen, n. 5 m x 2 m ja vein hanskan sinne kolmesti. En tiedä korvasiko into taidon, mutta ainakin nenä oli auki koska esineet löytyi nopeasti. Ensin vein yhden esineen ja sitten kaksi samanlaista hanskaa. Ninja sai nähdä esineiden viennin. Palkkasin jokaisesta tuonnista narupallolla. Hauskaa oli. Ninja sai hakea myös mun hajustaman kävyn kerran muiden joukosta, hienosti löytyi! Tänään otettiin pari luoksetulon stoppia kiertämisestä narupallopalkalla, aikas hyviä.

Tänään lenkillä naapuri väitti suden kaataneen heidän roskapönttönsä. Jäljetkin oli kuulemma mutta ei siinä enää mitään näkynyt kun oli nin paljon muita jälkiä. En sitten tiedä kun en niitä itse nähnyt eikä niitä kukaan osaava ollut analysoinut. Tuli vähän kaamea olo, mutta kun rupes tarkemmin miettimään niin tuskinpa. Ensinnäkin, vielä sunnuntaista tiistaihin on paukkunut niin kamalasti (myös tämän naapurin pihassa) että susi on varmasti kaikonnut syvemmälle metsään. Toiseksi, jos susi olis tosiaan kaatanut sen roskapöntön, se olis todennäköisesti syönyt sieltä jotain. Mä uskon että tuuli kaatoi sen, täällä on ollut meinaan sellaisia myrskyjä viime päivinä. Katoin tässä yhtenä päivänä susidokumentin jossa sanottiin susien kiima-ajan olevan helmi-maaliskuussa eli ne poikii keväällä, tosi mukava jos törmätään susiemoon pentuineen :/