Eilen suunnattiin Ninjan kanssa Luvialle PAHA ry:n epiksiin, tällä kertaa paikka oli niin simppeli et löydettiin melkein heti paikalle ;)

Odottelua ei tullut mitään hillittömästi, mentiin aika rivakkaa tahtia. Ilmoittautuessa huomasin heti että radalla on pussi. Apua. Sitä ei olla mitään hirveästi treenattu ja ajattelin heti että mites mahtaa käydä. Otin Ninjan ulos autosta hengailemaan minien ajaksi radan viereen. Se oli tosi rauhallinen, makasi maassa ja otti tyytyväisenä kaikkien ihanien ihmisten rapsutukset vastaan. Kävelytin sen medien aikana, oltiin lähdössä heti kolmantena.

Ninja odotteli autossa hetken ja leikin sen kanssa vähän. Rata ei itsessään ollut mikään kovin vaikea, oli siinä pari kohtaa joissa piti olla tosi tarkkana. Siellä oli pari kohtaa missä oli pakko kierrättää koira takaa eikä voinut valssata ison ja nopean koiran kanssa. Tätäkään ei olla mitenkään hillittömästi treenattu, mutta Ninja selvitti ne kohdat tosi varmasti. Monille aiheutti ongelmia jostain syystä puomi, se oli mustavalkoinen ja kenttä oli hiekkakenttä joka oli pitkälti heinittynyt. Se ei ollut kovin näkyvä ja ehkä siksi moni meni siitä ohi. Otin varman päälle ja kutsuin Ninjan puomille ekan hypyn takaa jotta se varmasti näkee. Pussi ei aiheuttanut mitään ongelmia vaan Ninja suoritti sen tosi varmasti ja hyvin. En tiedä vaikuttiko asiaan se, että radalla oltiin jo ennestään menty putkeen kolme kertaa. Pussi meni tosin yhtä hienosti toisellakin kertaa, joten ehkä Ninja oikeesti osaa sen. Radan loppupäässä tuli mun moka, missä kaksi aitaa vierekkäin samassa linjassa. Koira piti ottaa välistä pois, mut Ninja kiersi ja hyppäs molemmat. Loppurata meni hienosti, palkaksi leikittiin kunnolla ja Ninja oli tosi tyytyväinen :)

IMG_5545.JPG

Ninja pussissa

Olin ilmoittanut Ninjan tekemään radan kahdesti. Uusinnat tehtiin kokoluokittain eli oli vähän enemmän odottelua ja palautumisaikaa, mikä hyvä juttu mun mielestä. Tokalla kertaa aika samanlainen rata, meni kaikki kohdat niin kuin ekallakin rataa. Nyt osasin olla tarkka tossa ansakohdassa ja Ninja oli jo tekemässä saman kuin ekalla radallakin. Sitten seuraavaksi se kysyi että eikös hypättäis tää sama este toiseen suuntaan takas vai mitä sä nyt haluat. Sain sen kuitenkin tulemaan välistä, tätä treenattava..Loppurata menikin sit vauhdilla.

maksi%20mollien%20voittajat.JPG

Ninjalla ja mulla oli tosi kivaa, kehuin sitä paljon. Meidän tekemisiin on löytynyt se oikea ilme kun oon ottanut vähän eri asenteen. Eka rata siis 10, oikeasti olisi ollut HYL, mutta niitä ei laskettu. Aika -22,38. Toinen rata meidän eka 0, aika -21,22. Tehtiin mun mielestä ainoa nolla maxeissa ja sijoittuttiin ykkösiksi. Ninja sai pussillisen jotain herkkuja, mistä se oli taas niiiin innoissaan, pokaalin ja auringonkukkasen :)

Matkalla kotiin käytiin testaamassa Eurajoen pururata, ihanat lenkkipolut. Tehtiin reipas yli tunnin kävely. Ninja oli puolet remmissä ja puolet vapaana, tultiin autotien vierestä takas. Radalla oli kaikkia ihania metsälampia missä se kävi luttaamassa ja kieriskeli purussa. Päivän ruoka tulikin siinä syötyä kun sitä piti namittaa useasti, varsinkin jalkakäytävällä kävellessä. Ninja on jostain syystä keksinyt, että aina kun tulee lenkeillä joku vastaan niin pitää ottaa kontakti. Hölmö alkaa tuijottamaan mua jo kun kuulee auton äänen lähestyvän. Ei sitä voi olla kehumatta :)