Vuoden eka blogikirjoitus ja vuoden ekat treenit!

Uusi vuosi tuli ja meni, rasittava juhla. Ninja pelästyi rakettia kun oltiin ulkona käymässä nopeasti, mutta palautui nopeasti. Ei saanut siis mitään halvausta, mutta paukahti niin suuresti että kyyristyi.  Aika haipakkaa Taikakin kiskoi sisälle. Tytöt söivät luut illan mittaan. Suurimman paukkeen loputtua käytiin ulkona syömässä keksejä ja ei muistanut juttua enää.

Tänään herättiin yhdentoista maissa. Ulkona oli satanut vähän luntakin, sen verran että maa oli valkoinen. Koirat on aika hyvin tottuneet tähän lomarytmiin, myöhään nukkumaan ja myöhään ylös eivätkä ne nouse yhtään mua aikaisemmin ja näyttävät kovin väsyneiltä aamuisin.

Treenattiin Taikan kanssa kaikkea pientä narupallon kanssa. Treenattiin aluksi seuraamista. Muutama lyhyt pätkä ja palkka narupallolla taakse. Otettiin yksi pitempi pätkä ja edisti. Taikan kanssa paikan saaminen taaksepäin onnistuu paremmin namilla, mutta näitä pallopalkkoja taakse heittäen voi ottaa joskus. Taika kiertää ulkokautta hakemaan palloa ja seuraamiseen tulee väljyyttä. Treenattiin luoksetulon pysäytystä suorapalkalla. Kerran luoksetulosta ja toisellakin, ennakoi ja pysähtyi itse. Puskankiertoja en jaksanut ottaa koska ne olisi taas pitänyt muistutella mieliin. Joten jätin Taikan aina jotenkin odottamaan niin ettei siitä tullut liikemäistä ja alkoi sujua. Harjoiteltiin myös ruudun loppuosan seuraamista ja tämä sujui hyvin. Palkka tulee heti kun Taika pääsee käden ulottuville. Pari kaukojen vaihtoa läheltä, hienosti liikkumatta. Loppuun pari toistoa merkkiä ja tuntui hyvältä pitkän tauonkin jälkeen.

Ninjan antibioottikuuri jatkuu, toivottavasti ei tarvita toista. Syötän sille kaikenlaisia mössöruokia ruuantähteistä, perunaa, makaronia ja lihaa.
Mitään ei olla treenattu, mutta tänään raaskin tehdä sen kanssa jotain pientä. Ajattelin ottaa luoksetulon pysätyksiä narupallon kanssa ja voi tajuton kun oli VAUHTIA! Ninja kaahasi hirveää vauhtia puskan ympäri ja ekassa stopissa heitin pallon liian aikaisin ja Ninja ei oikeastaan ehtinyt pysähtyä vaan kääntymään taakse hakemaan palloa. Toinen stoppi oli hyvä, kolmas täydellinen! Jes. Loppuun kierto ilman stoppia eikä mitään ennakointia.