Pahoittelut vähäisestä kirjoittelusta viime aikoina. Kirjoitukset painoi päälle ja tuntui ettei viime aikojen treeneistä oo ollut oikein mitään kirjoiteltavaa..Oltiin tosiaan sunnuntaina Ninjan kanssa kisaamassa ja pari viikkoa ennen kisoja treeni tuntui jostain syystä ihan pakkopullalta. Asiaa ei mitenkään helpottanut se, että tunnari hajosi ihan totaalisesti viikkoa ennen ja asiaa korjattiin kisapaniikilla toistotoistoatoistoa-taktiikalla, mikä ei välttämättä ole ihan toimivin. Ninja otti ihan jonkun vaan haistelematta. Lopulta toistojen kautta saatiin kaikki jonkunmoiseen kasaan, tosin ns. perusliikkeet jäi vähemmälle.

Sunnuntaina Wecan hallia kohti ajellessa mulla ei ollut yhtään kisafiilistä eikä välttämättä näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kisata lainkaan. No, aloitettiin kuitenkin paikallaoloilla. Koiria oli sen verran paljon, että ne otettiin kahdessa erässä. Istuminen meni ok. Paikallamakuu sen sijaan oli vuosisadan yllätys, koira SEISOO kun tuun takas! Uskomatonta. Tuomari sanoi, että Ninja oli pompannut sekuntia ennen ajan loppumista seisomaan. En vieläkään ymmärrä minkä ihmeen takia. Osasyynä voi tietysti olla, että ollaan hinkattu istumista paljon eikä olla tehty paikallamakuuta lainkaan. Tosin paikallamakuu on niin perusliike ja Ninjalla "varma" etten jaksa oikein uskoa tähänkään. Ensin aloitettiin taas idarilla ja sen jälkeen muut kahdessa osassa. Idari ok. Seuraamisessa kitisi taas, miten ärsyttävää..Ninjahan ei tätä ikinä treenatessa tee. Luoksetulo oli aika pohjanoteeraus, ei pysähtynyt seisomisessa kunnolla odottamaan seuraavaa käskyä vaan tuli omalla luvalla. Ruudussa jäi pyörimään etureunaan, onneksi keskelle silti eikä jompaankumpaan reunaan. Sain sen siitä sitten lisäkäskyllä sisäpuolelle ja suoraan maahan. Ohjatussa saatiin vasen ja lähti ihan suoraan oikealle, mistä en tietysti saanut sitä enää pois. Metallinouto ok. Tunnarissa oli ympyrä, jota ei olla treenattu pitkään aikaan. Haisteli pariin kertaan kaikki, mutta otti kuitenkin oikean. Jäi parin metrin päähän musta seisomaan kapula suussa, epäröi. Annoin uuden käskyn ja toi. Kaukoissa muuten ok, mutta meni vikassa vaihdossa suoraan seisomisesta maahan eli jätti istumisen tekemättä..Peruutti kyllä, mutta meni sittenkin maahan.

No, mitä tästä voi sanoa. Käteen jäi kakkostulos, 229 pistettä ja paha mieli :( Oikeastaan ainoat mitkä meni putkeen olivat istuminen, idari ja metsku. Nyt haetaan uutta tokomotivaatiota ja pidetään viikon tokotauko. Kisaamista en oo vielä miettinyt.

Muuten ollaan lenkkeilty paljon ja nautittu ihanasta kevätsäästä. Ninjan furminoin, Taikaa en raaskinut vielä. Siltä kun varmaan lähtee puolet turkista :oD Ninjasta lähti jonkin verran karvaa, muttei ihan hirveästi. Paljon vähemmän kuin odotin. Loppuviikko on vapaata kun kirjoitukset loppui, maanantaina alkaa sitten tuskaisa 2,5 kk:n pääsykoepakertaminen. Siitä sitten myöhemmin lisää.