Eilen käytiin RKS:n kentällä agilitykisoissa Marian ja Pipan kanssa. Hihnakin unohtui kotiin, mutta onneksi sitten oli varahihna matkassa mukana. Kiitoksia lainasta Marialle. Pippa ja Ninja kävivät vähän uiskentelemassa ojassa ja juoksivat metsässä. Ninja kitisi aika paljon Pipan suoritusten aikana. Hiljeni tosin kun sai kerran vettä naamalle. Ninja kuumeni kun se näki kaverin juoksevan. Agilityesteistähän se ei ymmärrä vielä mitään. Metsässä huomasin sen olevan aika väliinpitämätön mua kohtaan, Ninja juoksenteli vain Pipan perässä eikä välittänyt missä mä olin. Se kävi katsomassa ja lähti takaisin kun näki mut. Lenkit ovat tosin viime aikoina jääneet vähiin ja ei oo tota harjoiteltu (seliseli). Ninja on rasittavan itsenäinen. Toivottavasti toi vaihe menee ohi. Kuitenkin se on paljon mun perään. Siitä vähän harmistuneena käytiin illalla lenkillä. Tasku täyteen namia. Käännyin joka kerta kun Ninja lähti liian pitkälle. Pian se oivalsi ettei irtoaminen kannata, vaan namia tulee lähellä ollessa. Nyt sitten mennään piiloon ja en kutsu sitä lainkaan. Ninja tulee kyllä luo käskystä, mutta se ei juurikaan käy mun luona välillä mitä se on aina tehnyt. Metsässä Ninja muuten sai kiinni linnun. Lintu oli ilmeisesti etsimässä jotain ötököitä maasta. Ninjahan ei jahtaa elukoita. Mutta sillä on ihmeellinen himo ottaa kiinni hiiret ja nyt sitten lintu. Ninja ei ottanut lintua suuhun, kun karjaisin ei. Syke oli varmaan mulla ja lintuparalla sama, mä kun pelästyi että se on käärme. Linnulle ei käynyt mitenkään ja Ninjakin totesi mut mielenkiintoisemmaksi kuin linnun.

Tänään Maria ja Pippa tulivat meille ja aluksi oltiin Marian koe-eläiminä liikkeenohjauksessa Taikan kanssa. Paikallaolo oli ihan käynti piilossa ja takas. Seuraamiseen en ollut oikein tyytyväinen. Seuraamista ei mitenkään saa sellaiseen kuosiin ennen kisoja kuin haluaisin, mutta kyllä me siitä pisteitä saadaan. Liikkeestä maahanmeno oli ehkä vähän hidas. Seisominen myös ja sen yritän saada vähän napakammaksi ennen kisoja. Luoksetulossa kaksoiskäskyt molemmilla liikkeillelähdöillä, mutta stoppi hieno. Noudossa ei ongelmia, paitsi unohdin sanoa Taikalle istu. Kaukot hyvin. Estehyppy hyvä. Oikein hyvä treeni meille ennen kisoja. Ennen kisoja luoksetuloa leikkien, maahanmeno ja seisominen nopeammiksi. Joku pieni paikallaolo ja vähän seuraamista nami kiinni nenässä.

Sen jälkeen Pippa ja Ninja pääsivät leikkimään. Taas lutattiin kuraojassa ja haju oli sen mukainen...Omistajatkin saivat vähän liikuntaa. Vauhtia riitti, kuten aina. Kiitokset lenkkiseurasta!