Keskiviikko olikin vapaapäivä.

Tänään alkoi agilitytreenit Harjavallassa. Ensin oli pieni "lähtötasotesti" jossa nähtiin vähän missä vaiheessa kukin on. Tämä tarkoitti kahta hyppyä, putki kaarella ja kaksi hyppyä. Pari ekaa kertaa Taikaa oli vaikea lähettää putkeen ja kerran se hyppäsi hämillään putken yli. Piti viedä tosi lähelle. Vauhtia Taikalla kyllä riittää ja vaikka itse en ko. lajista ymmärrä, se korjaa aika hyvin mun virheitä ja irtoaa hyvin.

Äiti toi Nipsun tässä vaiheessa kentälle ja se tosiaan kävi kuumana. Hävettää kun se ei oo päässyt mihinkään ohjattuihin treeneihin pitkään aikaan. Otettiin paikallaolo Marian ryhmäläisten kanssa 2 min ja palkkasin minuutin jälkeen. Pää pyöri liikaa mutta muuten ok. Ninja pääsi hyppimään vähän hyppyjä ja ihan lopuksi vähän putkeen menoa ensin ihan suoralla putkella, Ninja ei voinut millään ymmärtää että nami on alustalla maassa eikä se tule Tuulalta vaikka miten nätisti katsoisi. Sika-Ninja karkasi Marian luo kerran, Maria kun taitaa olla yksi Ninjan lempi-ihmisistä. Tais pasmat tosiaan olla sekaisin. Ninjan kanssa agilityssä on huomattavasti enemmän haastetta, sillä se kyselee multa enemmän kuin Taika. Taikakin on kuulolla hyvin, mutta se irtoaa huomattavasti enemmän. Tietysti tätä ei olla oikein kummankaan kanssa ees harjoiteltu. Tehtiin myös puomia muutama kerta, namit kontakteilla ja menikin aika vauhdilla.

Taika pääsi tekemään loppuun putkeen lähetyksiä. Tehtiin ensin pelkkää putkeen menoa ja alustalla odotti nami. Sitten hyppy ja putki ja lopuksi kaksi hyppyä ja putki. Jäin itse hyppyjen taa ja ei ongelmaa, eli meni tosi hienosti.

Treenailtiin välissä vähän kaukoja ja maahan-seiso vaihto on ihan törkeä, liikuttaa hirveästi takajalkoja, treeniä treeniä..