Ninja siis steriloitiin viime perjantaina. Äiti vei Ninjan Sirpalle kymmeneksi, olin itse koulussa. Sitä ennen se oli aamulla juossut itseään väsyksiin frisbeen perässä ja riehunut pihalla. Ninjasta on muuten tullut tosi taitava, se koppaa hienosti frisbeen kuin pallonkin ilmasta. Nätisti oli mennyt kaikki. Ninjasta on aina kiva mennä Sirpalle, sille jäi positiivinen mielikuva kun se oli kahden viikon ajan mukana mua haettaessa työharjottelusta. Ei ollut sanonut mitään rauhotuspiikistä, oli vaan nukahtanut syliin ja ollut ihmeissään kun ei pystynyt haukottelemaan kun väsytti niin paljon.

Haettiin Ninja iltapäivällä neljältä ja odotushuoneeseen asti kuului kamala itku ja kitinä. Siellä Ninja oli heräämöhäkissä odottelemassa ja mistään väsymyksestä ei ollut tietoakaan. Riehui kamalasti kun näki meidät ja pääsi pois. Kotimatkan se makasi mun sylissä ja valitti kovaan ääneen. Sama meininki jatkui kotona ja Ninja itki yölläkin. Se ei olisi millään malttanut rauhoittua ja liiasta riehumisesta heti leikkauksen jälkeen tuli mustelma mahaan. Se ei meinannut pysyä paikallaan ja nousi heti ylös jos sen vierestä lähti. Kipulääkettä ja antibioottia se oli tietysti saanut jo pistoksena lääkärillä. Nukuin lattialla patjalla Ninjan kanssa yön, mutta aamulla heräsin siihen että mä nukun lattialla ja koira sängyssä. Seuraavina päivinä se rauhoittui hieman, annoin neljänä päivänä peräkkäin kipulääkettä ja antibioottikuuri on 10 pv. Edelleen Ninja saa ihmeellisiä juoksukohtauksia, se ryntää vaan suinpäin johonkin suuntaan, varmaan tikit kutittaa mahassa. Kauluri oli Taikan vanha ja liian lyhyt ja Ninja pääsi ekana yönä mälväämään haavaa :( No, onneksi ei pahasti ja maanantaina otettiin paineside pois ja olo helpottui. Ninjalla on kaulurin lisäksi T-paita. Hienosti on sopeutunut paitaansa ja kauluriin, Nipsu ehti poseerata jo joulukorttikuvaankin punaisen T-paitansa kanssa :) Kauluria pidetään vain öisin. Päivisin Ninja on ollut mummulassa hoidossa, tosin nyt tällä viikolla alkoi uusi jakso joka on vähän löysempi kuin edellinen ja pääsen aikaisemmin kotiin. Koeviikko alkaa pian ja siihen menee kaikki energia. Päivisin Ninja on kuulemma lähinnä nukkunut, lääkitys väsyttää sitä.

Haavaa on puhdisteltu päivittäin ja se näyttää nyt tosi siistiltä, reunat on liimautunut nätisti toisiinsa kiinni. Tikkien poisto on tiistaina. Ninja on muuttunut tosi nopeasti omaksi pirteäksi itsekseen ja ihanaa kun päästiin juoksuista ja ennen kaikkea juoksumasennuksista eroon, mitkä teki meidän elämän aika hankalaksi. Se, miten Ninjan luonne muuttuu jos muuttuu, nähdään ajan myötä. Toivottavasti se on nyt ympäri vuoden oma pirteä itsensä. Ruokaa se on syönyt hyvin, ekana iltana vaan ymmärrettävästi maistoi vähän, mutta muuten on uponnut maksalaatikko hyvin. Ajankuluksi ollaan pelattu aktivointipelejä, lähinnä tornadoa ja ufoa, cube on sille vielä liian rajua riehumista. Taika on ollut nyt vailla leikkikaveria, koska oon kieltänyt riehumiset eikä Ninjaa sen puoleen nyt kiinnostakaan. Tänään käytiin ekaa kertaa pienellä vajaa 1 km kävelyllä, hihnassa tietysti. Ninja on nyt doupattu kunnolla vähäksi aikaa ja saa pitää saikkua niin pitkään kuin tarvii.