Koirien kanssa aamutreeninä kivaa kapulaleikkiä. Otettiin ohjatun kapulalla pitokisaa, eli kumpi ehtii ennen ottamaan saa palkkaa. Ninja vedätti lähes 6-0 ja murahtelikin johonkin väliin. Taika sai kuitenkin myös pari kertaa kapulan. Sitten Ninjan kanssa ulos kuppien kanssa ohjattua vasemmalle. Matka kupeille 6 m merkiltä. Olin itse aika lähellä. Viisi toistoa, kaikki hienoja! Ninja oli edelleen hyvin varma jo ekalla toistolla. Otettiin merkkiä pallon kanssa, ei oikein onnannut. En saanut hakemaani vauhtia. Lopetin treenin, ettei alkais ärsyttää liikaa.

_medium.jpg

Illalla Nipsu teki ruutua vasemmalle. Matkaa merkiltä ruutuun 20 m. Tämä oli liian vaikea. Lähetin Ninjan merkille parin metrin päästä ja merkki oli Ninjan mielestä vaan niin hieno juttu ettei siitä mihinkään ruutuun raaskinut lähteä. Ninja ei hahmota ruutua vielä, matka on pidettävä lyhyenä. Tehtiin kolme toistoa. Piti auttaa lähetyksessä aika paljon. Tehtiin useampi puskankierto suorana. Koitin kerran stopata, tämä oli aika hyvä. Otin molemmat kädet ja Ninja pisti jarrut pohjaan. Tää vois toimia. Tehtiin pari sivulta maahanmenoa, pari huonoakin joukossa mutta suurimmaksi osaksi mätkähti hyvin maahan. Tehtiin myös vähän maahanmenoleikkiä. Kaksi vauhtiluoksetuloa, tosi hienot!! En juossut, mutta annoin muita ärsykkeitä (katsoin taakse, liikuin sivuttain). Tuli tosi lujaa. Kehun aina loppuvaiheessa. Treenin jälkeen Ninja tarjosi maahanmenoja joten otettiin vielä vähän kaukoja. 1 m päästä vaihdot i-s-m. Maahanmenossa hieno peruutus. Ajattelin ottaa takapalkalla vielä kaukoja, mutta sivulta maahanmeno oli ilman käsimerkkiä niin hieno että Ninja sai mennä palkalle jo siitä.

Lenkillä myös parit stopit. Taika teki sivulta pyörimistä lenkillä, tää on meidän uus juttu. Ninja treenasi myös uutta temppua hep, pyörimistä sekin.