Eilen aamupäivällä treenattiin vetisestä säästä huolimatta. Tein kartioista neliön ja treenattiin Ninjan kanssa idarityyliin. Seurautin usemman kierroksen kontaktikävelyllä neliötä ja täytyy sanoa etten ollut oikein tyytyväinen. Yllättävän latteaa. Otin kuitenkin seisomisen ja maahanmenon odotuksilla ja palkkaa tuli vaihtelevasti, välillä seuraamisesta ja jätöissä odottamisesta. Sen jälkeen pientä seuraamispätkää lelulla ja seuraaminen parani. Stoppeja kiertämisestä. Ninja oli vähän ulalla mitä pitäis kiertää. Vakiopuskan edessä on lumivalli joten sitä on hankala kiertää. Se kierteli vähän kaikkea ja välillä ei mitään, mutta meni niin määrätietoisen näköisenä ihan kuin olisi oikeasti kiertänyt jotain :D Eli Ninja ei ollut ulalla omasta mielestään lainkaan, ei pienintäkään epävarmuutta ettei noin hienosta tyhjän kiertämisestä palkkaa tulis ;) Koitettiin stoppeja myös luoksetulosta, mutta valui liikaa ja heitin narupallon toisella suoraan taa. Piilotin tunnarin pariin kertaan pusikkoon.

Taika otti käännöksiä vasemmalle idarikartioiden kanssa. Palkkasin jokaisesta onnistuneesta, näiden kanssa täytyy kyllä tehdä työtä. Sitten stoppeja suoralta, palkka lensi suoraan taa. Vikalla pysäytin kartiolle, hyvin stoppas ja palkka tuli. Ruutua oikealle kolme toistoa, matka n. 15 m. Vein merkille. Määrätietoisesti lähti alustalle syömään namit. Ruudun hakemista pitää harjoitella paljon muissakin paikoissa kuin kotipihassa. Tunnari viidellä kapulalla rivissä, haistoi hyvin ja toi oikean nopeasti. Taikan tunnari on varmentunut siinä mielessä että se tekee nykyään harvemmin tarkistuskierrosta vaan ottaa heti oman. Hajustus on nykyään myös lyhyt, EVL:ssa kapulaa saa pitää vaan pienen hetken.

Molempien kanssa paikallaistumista, palkkasin pariin kertaan ja olin piilossa ehkä puolisen minuuttia kerrallaan. Treenien suunnitteluun on myös panostettu sen verran että tein ohjelman miten ohjattua lähetään rakentamaan loman jälkeen.

Iltapäivällä Pippa tuli juoksentelemaan Ninjan kanssa. Pippa oli agitreeneistä vähän väsynyt mutta vauhtia riitti kuitenkin ja piti käydä ojassa kastautumassa, mites muutenkaan..Joten kotona oli hyväntuoksuinen koira. Ninja oli ilmeisen tyytyväinen ja väsynyt lenkin jälkeen :) Saatiin Marialta myös uusi hieno i-click josta kuuluu pehmeämpi ääni kuin meidän naksuttimesta, kiitos!