Eilen Taika otti ohjattua vasemmalle. Lähetin pariin kertaan merkille ja tuli hyviä merkillemenoja. Viisi toistoa, kaikki hyviä. Sitten ruutua oikealle. Matkaa oli vajaa 10 m, mutta tyhmä veto harjoitella noita peräkkäin osaamattoman koiran kanssa. Luuli että nyt oli oikea suunta vuorossa ja meni oikealle kupille. No, jätin merkille ja kutsuin sen muutamaan kertaan ruutuun ja sitten uusiks. Hyvä, otettiin fiilistelyn kannalta lähetyksiä ja paikka ruudussa ei ollut hyvä, mutta häntä heilui ja stopit täpäkät. Alustalla täytyy mennä, Taikan on varmaan hankala hahmottaa ruutua sivulta. Sitten otettiin seuraamista, korjailtiin paikkaa namilla. Namin kanssa toimii hyvin, vasemmalle ympyrää ei voi tehdä koska Taika ei tykkää kun sitä tönitään jatkuvasti. Pari pätkää ilman namia nenässä kiinni ja palkka heti. Hyvä. Loppuun leikittiin tennarilla ja lähetin pariin kertaan merkille, hyvin meni vaikka oli ruutu merkin takana.

Nipsu otti myös ohjattua vasemmalle. Viisi toistoa, vein merkille ja asettuu kyllä hienosti. Laukka-askeliakin näkyi, mutta nopeampaa saisi olla silti. Määrätietoisesti lähti ekallakin toistolla. Sitten treenattiin vasemmalle käännöksiä. Palkka joka kerta, tehtiin idarityyppistä neliötä. Myös pari pätkää lelulla, asento meni taas liian matalaksi. Puskankierrosta kolme stoppia suorapalkalla (tennari lensi taa), ei mitään huomautettavaa.

Vein Ninjan koulun jälkeen hoitopaikkaan harjoittelemaan ja totuttelemaan. Ninja viettää siellä 10 päivää sinä aikana kun ollaan Italiassa hiihtolomalla. Ninjalla on kaveri myös, vajaa vuotinen Aada-collie. Hyvin tytöt tulevat toimeen. Ninja kiersi reippaasti ensin koko talon läpi, yläkertakin piti käydä tsekkaamassa. Haen Ninjan huomenaamulla aikaisin ja iltapäivällä olis tarkoitus mennä treeneihin. Hassua olla kotona kun pieni ruskeakuono ei olekaan varjona seuraamassa. Taikakin on vähän hämillään että mihis kakru hävis, se leikkii itsekseen.