Eilen olin ekaa kertaa liikkuroimassa, Pörstille. Tuomari oli mukava ja piti aika ripeää tahtia. Kaikki meni aika hyvin noin ekaks kerraks :) 

Sunnuntaina olin niin sippi kun pääsin vihdoin kotiin etten olis millään jaksanut tehdä koirien kanssa mitään lenkkiä erikoisempaa. Päädyin kuitenkin ottamaan NInjalle pitkästä aikaa pienen esineruututreenin, mikä on ollut aina sille tosi mieluisaa. Tallasin pienen ruudun, n. 15 x 15 m, vein kolme esinettä. Kaikki aika takana ja hankalissa paikoissa. Ninja nosti kaikki esineet tosi hienosti, tosin tokalla kerralla se harhautui vähän ruudun ulkopuolelle mut tajus palata nopeesti takas kun huomas ettei ollut hajua. Hienosti tuli käteen asti ja Nipsu oli tosi innoissaan kun sai hakea esineitä pitkästä aikaa :)

Tänään otettiin pienet pätkät tokoa Ninjan kanssa. Otettiin merkkiä, suoria luoksetuloja ja kaukojen ekaa nousua. Merkkiä tehtiin useampi toisto. Vein kapulat kerran, hiippaili taas...No, ei auta kuin tehdä enemmän. Pitäis tosin muistaa ottaa vaan yks tai kaks ja niistä superpalkka tollasen hinkkaamisen sijaan. Suoria luoksetuloja tehtiin kolme, otin muutaman juoksuaskeleen jättäessä. Vapautin joka kerta puolesta välistä palloon kiinni, vauhti lisääntyi entisestään. Kaukojen ekaa nousua otettiin kahdesti, istuminen n. 25 m päästä. Hienosti nousi ja vapautin takapalkalle.