772784.jpg

Tänään oli siis vuorossa omituiset ruutumerkit part two. Kävin tekemässä ruudun samaiselle pellolle missä oltiin eilen. Eilen keräsin erilaisia ruutumerkkejä ja tänään merkkeinä pienet kukkaruukut joiden päällä mölkkypalikat...No, ei mitään ongelmaa. Lähetysmatka taas normaalia pitempi ja Taika juoksi hienosti ruutuun ja söi namit. Vaihdoin suuntaa, mutta suunta oli huono ja merkit ei näkyneet kunnolla heinikosta. Taika eteni väärään suuntaan. Sanoin seis, näytin suuntaa ja käskin uudestaan ruutuun, onnistui. Sitten vaihdoin merkit isoihin mustiin pyöreisiin kukkaruukkuihin ja mentiin ekalle lähetyspaikalle. Kaksi toistoa, koska ekalla kerralla Taika kiersi vähän ruudussa. Meni etureunasta sisään, muttei suoraan nameille. Vauhti luja ja matkaa taas vähän normaalia enemmän. Pitäisi ottaa pari reagointiharjoitusta. Lähetys ja käskyt seis ja maahan. Vois vaikka tehdä niin että viedään nami yhdessä johonkin, vapautuksella saa mennä ja matkalla käskyt.

Mahasta sen verran että annoin Taikalle eilen normaalisti ruokaa ja se maistui. Makupaloja se ei ole syönyt paljoa tänään, joten en osaa sanoa mitään. Ehkä oksentelu johtui vain kuumasta ilmasta?

Ninja ei ole treenannut viime aikoina oikein mitään, kuten huomata saattaa. Harjoittelin sen kanssa paljon ennen SM-kisoja ja lupasin itselleni pitää jotain taukoa. Mutta nyt pitäis oikeesti alkaa treenaamaan siihen BH-kokeeseen. Paikallaoloa on treenattu liian vähän (tosin se on Ninjalla hyvin varma liike eikä se sieltä ihan helposti nouse) ja henkilöryhmää ei kertaakaan. Pieniä pätkiä seuraamista on otettu lelulla.

KoiraNet päivittyi tänään ja katoin heti että näkyykö Ninjaa jo siellä. Tuonnit-linkin alta ei löytynyt mitään, mutta etsin ulkomaisia koiria ja kappas vain Ninja löytyikin sieltä. Tosin tokotulokset puuttuu. Ei auta kuin soitella liittoon maanantaina.

Tänään onkin sitten puunauksen aika huomista näyttelyä varten. Ninja on huolehtinut kauneudestaan viime aikoina hyppimässä pellolla keräämässä itseensä takiaisia, tassuttelemalla märässä mullassa jota meidän piha on täynnä ja tietysti tiputtamalla loputkin karvansa. Ei oo ainakaan paineita ;-)