toko07_120056.jpg

Tänään en jaksanut oikein treenata kunnolla mitään, joten tehtiin kaikkia pieniä juttuja. Taika ei ole treenannut pariin päivään ja se kyllä näkyi. Hieman energiaa. Pari vaihtoa kaukoja ihan läheltä, nämä oikein hyvät. Sitten tein yhden liikkeestä istumisen. Istuminen saisi olla vieläkin nopeampi joten tätä otetaan suorapalkalla paljon. Seuraamisen täyskäännöksiä vedin namilla ja tähän täytyy nyt panostaa. Yritin tehdä vähän askeleita myös, mutta eihän siitä tullut mitään kun oli niin kamala tohotus päällä ja peppu heilui joka suuntaan. Sitten luoksetulon seisomista. Tulin nyt siihen tulokseen ettei mun kannata vaihtaa käsimerkkiä. Kokeilin kaikkia kolmea: yläkautta käsimerkki, alakautta käsimerkki ja suullinen. Suullinen toimi huonoiten, tuli monta askelta. Yläkautta parhaiten. En osaa tehdä luontevaa käsimerkkiä alakautta. Ongelma taitaa olla siinä että tällä kertaa seisominen onkin kauempana kuin avoimessa. Silloin ei ollut mitään ongelmaa. Järjestys olisikin paljon helpompi jos se olisi maahan, seiso..Nami ei lennä tarpeeksi kauas, vaikka olenkin käyttänyt lihapullaa, koirankeksiä tms isoa namia. Pitää varmaan ottaa pallo käyttöön ja vaihtelevasti voisi myös käyttää apuohjaajaa joka heittää namit taa. Sitten yksi ruutu. Haki ruudun ihan ok, mutta kaarsi liikaa eikä mennyt ruutuun suorassa linjassa. Vauhti oli luja ja paikka ruudussa oikein hyvä. Kävelin palkkaamaan ruutuun.

Nipsu otti ruutua. Vein lelun niin ettei se nähnyt ja lähetin. Ninja hakee ruudun tosi hyvin ja vauhtia riittää. Toinen samalla tavalla, mutta pysäytin Ninjan ruutuun. Pysäsihän se, mutta lelu oli jo suussa siinä vaiheessa. Ja myös tällä toistolla Ninja yritti varastaa, mutta palasi oikein kauniisti käskyllä takaisin perusasentoon. Yksi liikkeestä maahanmeno, tämä oli nopea ja hyvä.

Ulkona on nyt tosi kuuma ja ei jaksa oikein treenatakaan. Lähiaikoina ei ole tiedossa mitään tähdellistä, joten eipä tuo mitään.