1326998.jpg

Italian matka sujui hyvin ja koirillakin oli kaikki mennyt hienosti. Mäkin säästyin mustelmilta, naama vain paloi kun aurinko paistoi niin paljon.

Ninja oli eilen outo ja sitä otti selvästi koville pitkä aika erossa, Taika oli normaali iloinen vastaanottavainen itsensä. Eilen vietettiin mukavaa kotielämää ja tänään alettiin treenata.

Ohjattua alettiin rakentamaan molempien kanssa ihan alusta. Viisi toistoa vasemmalle, merkki linjassa kuppien kanssa. Hyvin meni molemmilta. Ninjan vauhti on vielä hidasta, ravaa nopeasti, Taika laukkaa.

Taika pyöri kuin väkkärä joka suuntaan kun se oli niin innoissaan treenistä. Aloitettiin tunnarilla, neljä hajustamatonta rivissä ja oikea keskellä. Hajustus lyhyt, käskin Taikan odottaa ja vein kapulat itse. Energiaa oli, lähti _lujaa_ kapuloille, aloitti vasemmalta ja otti heti oikean ja toi laukalla. Ei muuta moitittavaa, paitsi että kapula oli suussa liian takana. Sitten ohjattu, josta juttua jo aikaisemmin. Merkkiä monta toistoa, hyvä asenne ja saatiin paljon onnistumisia. Palkka lentää oikealle ja Taika ottaa kopin. Sitten pätkä seuraamista, vähän väljää joten täytyy korjata mutta muuten tuntui ihan hyvältä. Tsekkasin luoksetulon ja pysähdykset tosi löysät. Läheltä seisomisia suorapalkalla. Loppuun yksi kaukojen seisominen n. 10 metristä, hienosti liikauttamatta ja narupallo lensi palkaks.

Nipsu otti ensin ohjatun. Sen jälkeen luoksetulon stoppeja ja Nipsu oli vähän innoissaan kun pääsi kiertämään! Kierrot nopeita ja hyviä. Ensin yksi kokoympyrä. Kaksi stoppia ja palkka, ok. Kolmannella suorapalkka. Loppuun tunnarin piilotusta, viisi toistoa. Hyvin toi. Kapula suussa vieläkin huonosti (treenattava). Kehuin aina kun oli tulossa mun luo.