Taika treenasi eilen myös 2 min paikallaolon, en muistanut kirjata sitä. Paikallamakuuta nyt 2-6 minuutin ajat. Oon huomannut että metallikapulasta on tullut inhottavampi kuin ennen harmi...Tosin laipat ovat vääntyneet sisäänpäin ja ei oo varmaan kiva kantaa sitä kun ne tulee lähes silmille. Tehtiin monta pitämisharjoitusta, mutta ei Taika oikein siltikään innostunut. Seuraamisen askelia ja paikallasiirtymisiä tehtiin, nämä oikein kivat tänään. Kaukojen "kakkossarja" eli se seisomisella alkava. Eka nousu meni vasta tokalla käskyllä, muuten ihan kiva. Koitin pelkkää ekaa seisomista, eikä taaskaan noussut, nytkähti vaan. Kolmannella kerralla sitten vähän voimakkaampi käsky ja nousi. Vähän seuraamisen käännöksiä myös ja ne meni aika hyvin.

Tunnari pitäis vielä tänään tehdä. Säilytetään silti "liikkeenohjaaja" kuvioissa, mutta nyt sitä kapulan hakua. En tiedä oikein mitä mun pitäis sanoa Taikalle jos se tosi paikan tullen jää seisomaan kapula suussa. Kehuakaan ei voi.

Nipsu teki eilen maahanmenon, seisomisen ja luoksetulon. Kaikki tosi nättejä, jopa luoksetulo. Tehtiin myös tooosi pitkä seuraamiskaavio. Tämä oli ihana, Ninjan seuraaminen on niin mun mieleen. Palkaksi leikittiin farkkurätillä, joka osoittautuikin tosi kivaksi. Tehtiin myös ruutu ilman nauhoja (laiska ohjaaja). Meni hyvin. Toisella kertaa Ninja sai käydä hakemassa rätin ruudusta. Matkaa oli n. 20 m.

20:45

Tehtiin siis se tunnari. Kahdella hajustamattomalla. Kapulat rivissä n. 10 metrin päässä ja oma keskellä. Hienosti haisteli taas, haistelutyö on kyllä nykyään upeaa. Kapula palautuikin ihan reippaasti tällä kertaa. Ainoa vaan että tarvitsi kaksi käskyä lähteä kapuloille.