Taikan treenaaminen on unohtunut moneksi päiväksi kun huolehdin Ninjan viimeistelystä SM-kisoihin, joten tänään otettiin takas. Taika on viettänyt koko kesäloman lomaillen, se on ollut paljon vapaana, mukana maatilan hommissa, syönyt luuta ja kaikkea semmoista. Mitään varsinaista treeni-intoa mulla ei oo ollut, mutta Ninjan kanssa SM-kisat pakotti tekemään jotain. Taika on viettänyt monta yötä tarhassa, koska sisällä sillä on luonnollisestikin tosi kuuma kun meillä ihmisilläkin on. Taikan turkki on nyt paksuimmillaan, harmi kun en saa siitä nyt kuvaa.

Eli, aloitettiin metallinoudolla. Muuten kiva, mutta palautus ravia ja luovutusasento vähän vino. Sitten luoksetulo suorana. Tajuton vauhti, mutta hyvä perusasento vaikka olikin aikamoinen heittäytyminen. Välissä kaukoja vähäsen ihan läheltä. Taika liikkui vähäsen mutta oli ainakin kivaa. Inhoan kaukokäskyjä ja Taika tietää sen, nyt niistä pitäis saada molemmille kivat. Eniten stressaa maahanmeno ja istuminen. Maahanmenoa Taika ei tee hissinä, koska sitä ei olla jankattu tarpeeksi. Istumisessa se siirtää takajalkoja ja tulee eteenpäin vaikka pitäis olla toisinpäin. Sitten laitoin Taikan sisälle ja tein ruudun. Alusta keskelle vähän taaemmas ja namit alustalle. Lähetin Taikan ruutuun. Hyvä vihjesanaan reagointi ja vauhti. Vapautus namien syönnistä. Sitten otin alustan pois, mentiin takaisin lähtöpisteeseen ja lähetin Taikan ruutuun. Älytön vauhti. En odotellut mitään vaan sanoin "seismaahan" ja Taika teki käskettyä nopeasti. _Loistava_ suoritus. Rintamasuunta suora. Sitten hyppynouto, tein vinon heiton ja Taika teki kaiken mainiosti. Vähän maahanmenoja hissinä ja pallopalkka. Oli oikein kivat treenit.

Mietin tässä että josko pitäis ottaa niitä tyhmiäkin liikkeitä vielä tänään, eli liikkeestä istumista ja tunnaria. Katsotaan nyt.

Ninja teki tänään vähän lähietäisyydeltä avo-kaukoja pari vaihtoa ja ne meni ihan kivasti.

20.00

Tehtiin siis niitä inhottavia liikkeitä. Kolme toistoa liikkeestä istumista suorapalkalla, ihan loistavat. Tunnarin piilotus kahteen kertaan. Tuntui, että Taika nuuskutteli jotain omia ja näytin sille vähän suuntaa ja kapula palautui hyvin. Sitten otin vaneerilaudan johon on naulattuna tunnareita. Taika haisteli kaikki läpi, yritti ottaa reunimmaista (!) varovasti, mutta toi oikean. Etäisyyttä oli n. 10 m. Ehkä silti ihan hyvä että Taika nyt huomasi ettei vääriä voi ottaa, mutta toivottavasti se ei tajunnut sitä että liikuttelemalla voi kokeilla. Meillä ei ole nyt tunnarikapuloita lainkaan ja niitä pitäisi hankkia lisää.