Laiskasti ollaan treenailtu. Tänään oli tosi kuuma päivä.

Eilen Taika teki ruutuun juoksua alustalla kolmesti, kaikki ihan ok. Kaukoja pikkasen, seisomisesta istumiseen alkaa olla jotain toivoa. Luoksetulo pysähdyksillä, stoppi luvattoman hidas normaaliin verrattuna, mutta maahanmeno aika hyvä. Liikkeestä istuminen on vielä hyvin epävarma ja sitä pitäisi ottaa helpotettuna.

Ninja teki epäonnistuneen paikallaolon, mutta häiriö oli sille liian rankka ja harmittaa kun tein liian vaikean harjoituksen. Leikin Taikan kanssa vieressä ja Ninja nousi kaksi kertaa. Kävin palauttamassa sen ja kunnon palkka vähän ajan jälkeen. Tänään juna-asemalla Ninja teki pienen paikallaolon. Tänään myös liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Nopeat asennot, loistavaa. Suorapalkka lelulla. Vähäsen seuraamista, täyskäännöksiä lähinnä. Seuraamisessa nyt itselle pitäisi saada kehitettyä mahdollisimman eleetön kävely ja kääntyily, Ninja toimii silloin paremmin. Luoksetulo josta ei nykyisin vauhtia puutu. Ninjan ekalla toistolla vauhti oli melkoinen ja ennen paria metriä tulee yleensä väkisin sellainen polvia koukkuun-efekti kun Nipsu ei hidasta lainkaan. Eli komea törmäys. Tokalla jarrutti hienosti ja palkka tuli suoraan eteentulosta.

Ennen kisoja otetaan vielä jotain pientä, vähän seuraamista, onnistunut paikallaolo, paikallaistumista ja jotain pientä leikkiä. Jännittää ihan tajuttomasti ja kaduttaa että tuli lupauduttua.