Laiskasti ollaan kirjoiteltu koeviikon takia, kaksi vielä edessä ensi viikolla. Kivasti oon viikon kolme ekaa päivää vaan puoli päivää koulussa niin ehtii tekemään kaikenlaista.

Ollaan treenattu, ulkona ja sisällä. Kaukkareita, tunnaria, noutoa, paikallaoloja..Taikan kanssa päästiin vihdoin kelkkailemaan, meidän molempien lempilaji, siinä saa mennä LUJAA. Tehtiin alkuun kilometrin pituinen lenkki lämmittelyineen. Piti toppuutella alamäessä, kuten aina. Ninjakin sai kokeilla pihassa vähän. Se ei tosin hokannut juttua vielä. Poukki edessä vain ja totuteltiin kelkkaan.

Tänään oltiin helmikuun ekoissa treeneissä.

Aloitettiin hypyllä. Otin ensin kokonaan, muuten ok mut Ninja istui vasta tokalla (en tiedä koska ollaan viimeksi tätä otettu) ja hieman vinoon ja esteeseen kiinni. Irtoamisharjoituksia. Toisella palkkasin istumisesta, meni ekalla. Sitten liikkeestä seisominen. Ekalla meni vinoon. Toinen parempi. Mun pitää kävellä hitaampaa. Stoppi itse tosi hyvä. Paikallaistuminen, käytiin kahdesti ulkona. Ei ongelmia. Noudon pidä-harjoituksia laippoihin koputtelulla. Tätä täytyy kyllä treenata ja paljon, sillä ote ei ole vieläkään tarpeeksi hyvä. Suora luoksetulo. Törmäsi taas ja mun jalat on liian yhdessä. Pitää ohjata käsillä, haluan tuon nokalla tökkäämisen pois. Paikallamakuu 2 min, muuten hyvä mutta oli kuulemma katsellut jossain vaiheessa kattoon(?). Kaukkareita omaan tahtiin. Pitää muistaa tehdä pidemmät vaihtovälit, ekaks tein nopeat ja huomasin että tokalla toistolla olisi jo halunnut ennakoida. Palkkasin odottamisesta. Kaikki vaihdot nättejä. Loppuun luoksetulon pysäytyksiä kiertämisestä. Ekalla pamautin Nipsua nenään vahingossa, voi raukkaa :D Onneksi ei tainnut edes huomata. Tein kahdet stopit (pelkkiä kiertämisiä välissä) ja tosi hienot! Pysähtyi kuin seinään. Kaikki kiertämiset ok. Ninjalla oli kova vauhti.