Muutin blogin ulkoasua vähän kesäisemmäksi, oli jo aikakin...

Tänään aamulla Maria ja Pippa tulivat hakemaan meitä ja lähdettiin Hosiossaareen. Ensin otettiin vähän tokoa. Ei mennyt mitenkään mainiosti, sillä Ninja kyttäili Pippaa ja teki kaiken vähän mekaanisesti. Ensin nousi paikallamakuusta ylös parin askeleen jälkeen (!), seuraamisessa edisti, seisomisessa liikkui palattaessa ja luoksetulo oli hidas. Kuumuus väsytti. Saatiin lenkin jälkeen otettua onnistunut paikallaolo. Sitten treenattiin vähän agia. Vähän puomia, hyppyjä ja putkea. Ninja teki aika hienosti, kunhan opin ohjaamaan sitä.

Lopuksi tytöt pääsivät juoksemaan ja Pippa juoksuttikin Ninjaa aika lujaa, kuten normaalistikin. Kiitokset kivasta päivästä!

Illemmalla treenattiin. Taika teki tunnaria. Se oli ollut koko päivän varjossa syömässä luuta ja mietin käykö se hirveästi kierroksilla. Taika oli kuitenkin suht rauhallinen. Laitoin 5 kapulaa + oma. Oma oli reunimmaisena oikealla. Taika työskenteli hienosti, mutta suu auki ja en tiedä vähenisikö siitä pisteitä. Se ei ota kapuloita suuhun, mutta sen suu on kuitenkin väärän kapulan yllä. Oikea tuli hienosti ja siitä ekstrapalkka. Tehtiin hyppynouto ja metallinouto, molemmat täydellisiä. Mökillä otettiin vähän kaukoja, aika hienosti meni.

Ninja teki jäävät, vähän täyskäännöksiä ja luoksetulon mökillä. Luoksetulo oli _hieman_ nopea kun sai palkaks grillimakkaraa...Ninja kävi myös hakemasta keppiä vedestä, ei kyllä uinut mutta kahlasi.

Tekis mieli vetää Taikalle kesäturkki, mutta se on kai pakko viedä näyttelyyn koska se näyttelytulos pitäis saada. H on saatu 12 kk ikäisenä enkä tiiä riittääkö se.